Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra a participat la antrenamentul echipei naţionale de tineret. Selecţionerul, "luat la şuturi" de un tricolor :)

VIDEO | Cosmin Contra a participat la antrenamentul echipei naţionale de tineret. Selecţionerul, "luat la şuturi" de un tricolor :)

Fotbal intern

Comentarii

Selecţionerul primei reprezentative, Cosmin Contra, a luat parte la şedinţa de pregătire a tricolorilor mici, sâmbătă, la o zi de la victoria entuziasmantă obţinută de naţionala de tineret în faţa Angliei, cu scorul de 4-2.

La antrenamentul de sâmbătă după-amiază au luat parte rezervele din meciul cu Anglia, titularii rămânând la hotel pentru a se relaxa.

Într-o atmosferă degajată, Contra şi-a făcut loc printre tricolori şi a încercat să ţină mingea sus printr-un schimb de pase cu Ricardo Grigore, care a ieşit învingător în faţa selecţionerului. Fundaşul lui Dinamo l-a luat astfel "la şuturi' pe Cosmin Contra.

Anglia - România 2-4. Victorie spectaculoasă pentru naţionala de tineret

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Echipa României a debutat cu victorie la competiţia din Italia şi San Marino, scor 4-1, cu naţionala Croaţiei, în timp ce Anglia a pierdut în ultimele minute meciul cu Franţa, scor 1-2.

În ultima etapă, la 24 iunie, vor avea loc meciurile: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00).

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare