Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra a vorbit despre presupusul scandal cu Rufo Callado: "Unii se fac de râs". Ce a spus despre plecarea lui Straton

VIDEO | Cosmin Contra a vorbit despre presupusul scandal cu Rufo Callado: "Unii se fac de râs". Ce a spus despre plecarea lui Straton

Dinamo București

Comentarii

Săptămâna a început cu un presupus conflict între Cosmin Contra şi directorul sportiv al dinamoviştilor, Rufo Collado. La doar două zile distanţă, antrenorul "câinilor" a ţinut să lămurească situaţia şi i-a liniştit şi pe fanii clubului.

"Unii ziarişti se fac de râs, în ultimele două zile chiar am avut două antrenamente aici în baza de la Dinamo, avem pe paginile de Facebook imagini de la antrenamente, unde eram prezenţi alături de jucători, nu există nicio problemă între mine şi directorul sportiv. Din contră, chiar încercăm să rezolvăm din problemele care există la echipă şi cred că suntem pe drumul cel bun. E păcat că se scriu lucruri care nu au legătura cu realitatea şi îi induc în eroare pe suporterii noştri şi, totodată, pun în dubiu proiectul pe care l-am început.

Salariile jucătorilor vor fi plătite, voi trebuie să fiţi liniştiţi, jucătorii sunt liniştiţi din acest punct de vedere, salariile vor fi achitate în cel mai scurt timp posibil. Vom intra în normalitate şi vor fi toţi jucătorii la zi. Sunt multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm, sunt multe datorii care ies la iveală şi nu e uşor să ţii pasul cu aceste datorii. Toţi suporterii să stea liniştiţi, pentru că muncim din greu ca echipa să arate din ce în ce mai bine, să câştigăm meciuri şi să fim acolo sus în clasament" , a declarat Cosmin Contra.

Antrenorul dinamoviştilor a vorbit şi despre plecarea lui Straton. În urma transferurilor efectuate, Cosmin Contra a luat decizia să renunţe la serviciile portarului de 30 de ani.

"Eu nu am spus că mă bazez pe vreun jucător, eu am spus că voi evalua situaţia pentru a vedea de ce am nevoie şi pentru a crea un proiect puternic. Am evaluat şi am luat decizia să nu mă bazez pe Straton. Cred că e normal ca după o evaluare de două meciuri să consider că am nevoie de altceva. Suporterii mă vor judeca pentru rezultatele pe care le voi avea şi atunci vom vedea dacă ce a fost înainte a fost mai bine sau nu" , a continuat Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare