Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra, înainte de meciul cu Suedia: ”Un rezultat de egalitate nu e rău. Este o echipă care poate să bată pe oricine”

VIDEO | Cosmin Contra, înainte de meciul cu Suedia: ”Un rezultat de egalitate nu e rău. Este o echipă care poate să bată pe oricine”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra spune că un rezultat de egalitate cu Suedia, în deplasare, este un rezultat pozitiv, dar speră că jucătorii săi vor reuşi să câştige. Suedia - România se joacă sâmbătă, de la ora 19:00.

România debutează cu Suedia în preliminariile EURO 2020, în deplasare, sâmbătă, de la 19:00. Cosmin Contra spune că a identificat punctele forte ale adversarilor şi speră că jucătorii săi vor reuşi să facă un meci mare:

”E clar că, începând în faţa Suediei, întotdeauna este o piatră de încercare. Şi mai ales pe terenul lor. Este o echipă care a demonstrat că poate să bată orice echipă puternică din Europa. Aici mă refer când a eliminat Italia din play-off-ul pentru Campionatul Mondial, inclusiv la CM a reuşit să lase acasă o echipă ca Germania. Deci vorbim de o forţă în fotbalul european în momentul de faţă. Dar venim încrezători, pentru că şi noi venim după un an bun la echipa naţională, în care am debutat foarte mulţi tineri care au dat randament.

Şi, bineînţeles, că echipa Suediei întotdeauna e puternică ca echipă. Are 2-3 jucători individuali care pot să ne pună probleme, un Forsberg, un Berg, jucători cu experienţă, jucători foarte buni, un Larsson... Dar, în general, este o echipă puternică şi cred că forţa Suediei stă în grupul pe care îl are.

E clar că un rezultat de egalitate, mâine, pe terenul Suediei, nu este un rezultat rău. Dar, cum am mai zis, suntem încrezători că putem face un meci bun, băieţii să aibă o atitudine bună, să facă un joc perfect şi, de ce nu?, să plecăm cu trei puncte. Dar un rezultat de egalitate nu este un rezultat rău.



Eu cred că, fizic, echipa Suediei este un pic superioară echipei României, dar cred că noi compensăm cu alte lucruri bune pe care le avem în formaţia noastră. În rest, e o echipă puternică, foarte fizică, care aleargă foarte mult în cele 90 de minute. Şi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor fizic, cel puţin ca kilometri alergaţi, ca să putem scoate un rezultat bun.

Nu mă îngrijorează accidentărilor, accidentările au fost, am chemat alţi jucători în lot, i-am simţit bine toată săptămâna pe băieţi şi nu văd de ce nu am intra încrezători. 95% ştiu cu cine o să încep mâine. Mai avem un antrenament, să vedem ce se întâmplă, sper să nu mai avem ghinion. Vom vedea mâine pe unul-două posturi, unde mai am dubii, pe cine vom alege”, a declarat Cosmin Contra la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cosmin contrasuedia 

viewscnt
Articole similare