Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Moţi are o favorită în lupta pentru titlul din Liga 1. "M-aş bucura foarte mult să câştige"

VIDEO | Cosmin Moţi are o favorită în lupta pentru titlul din Liga 1. "M-aş bucura foarte mult să câştige"

Fotbal

Comentarii

Proaspăt devenit campion pentru a 8-a oară în Bulgaria, Cosmin Moţi a recunoscut că are o favorită la titlul din Liga 1, în acest final incendiar de sezon.

Fundaşul român este cu ochii pe tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar la finalul sezonului speră să o vadă campioană pe Universitatea Craiova, locul unde a crescut ca fotbalist. La 18 ani a ajuns de la CSM Reşiţa la Universitatea Craiova, iar la 21 de ani, în 2005, ajungea la Dinamo Bucureşti. Cosmin Moţi nu ţine cont de conflictul CSU-FCU şi vrea un nou titlu în Bănie.

"(Craiova e lider. Cine ia titlul?) Mai sunt etape de jucat, sper să câştige cei mai buni. (Ai vreo favorită?) Nu, m-aş bucura să câştige Craiova, am jucat 4 ani acolo, m-aş bucura foarte mult să câştige, mai ales că am şi prieteni acolo şi m-aş bucura pentru ei. (Te-ai bucura să-l vezi pe Tamaş din nou în alb-roşu?) M-aş bucura pentru Dinamo, pentru că au nevoie de Gabi Tamaş. Şi de George Ţucudean. Din punctul meu de vedere, cel mai bun fundaş şi cel mai bun atacant din România (Dar crezi că e posibil?) Păi, e posibil orice în viaţă. (E posibil să retrogradeze Dinamo?) E posibil, dar Doamne fereşte, să sperăm că nu se ajunge acolo", a declarat Cosmin Moţi, pentru Telekom Sport, imediat după ce a cucerit al 8-lea titlu de campion al Bulgariei cu Ludogoreţ.

Pentru Universitatea Craiova, Moţi a evoluat în 20 de partide, în timp ce pentru Ludogoreţ Razgrad are 278 de meciuri, 33 de goluri şi 15 asisturi. De asemenea, Moţi are şi 15 prezenţe în naţionala de seniori a României.

În Liga 1, cu patru etape înainte de final, Universitatea Craiova este pe prima poziţie, cu 38 de puncte, fiind urmată de CFR Cluj, cu 37 de puncte. Clasamentul din play-off-ul este completat de Astra Giurgiu (29 p), FCSB (28 p), FC Botoşani (28 p) şi Gaz Metan Mediaş (25 p).

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare