Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Olăroiu a jucat fotbal în Dubai cu selecţionerul Italiei, Roberto Mancini! Imagini speciale de pe teren cu cei doi: "Îl vei învinge?"

VIDEO | Cosmin Olăroiu a jucat fotbal în Dubai cu selecţionerul Italiei, Roberto Mancini! Imagini speciale de pe teren cu cei doi: "Îl vei învinge?"

Special

Comentarii

Cosmin Olăroiu şi-a luat o pauză de la antrenorat, după ce a plecat de pe banca lui Jiangsu Suning. Fotbalul rămâne însă marea pasiune, aşa că nu este de mirare că antrenorul român a revenit în iarbă. A jucat fotbal alături de selecţionerul Italiei, Roberto Mancini.

VIDEO | Cosmin Olăroiu s-a întâlnit cu Roberto Mancini în Dubai

Olăroiu profită la maximum de vacanţa petrecută în Dubai. Ca să se relaxeze, joacă şi fotbal. Nu cu oricine însă. L-a avut adversar chiar pe Roberto Mancini, selecţionerul Italiei. Cei doi s-au întâlnit şi pe vremea în care Mancini era antrenorul lui Inter, iar Olăroiu stătea pe banca lui Al Ahli. Echipele celor doi tehnicieni au împărţit aceeaşi bază în cantonament, la Brunico. 

Olărou este foarte apreciat în Dubai. În perioada 2013 - 2017 a antrenat-o pe Al Ahli, alături de care a câştigat şapte trofee: două titluri de campion, două Cupe ale Emiratelor Arabe Unite şi trei supercupe. În plus, în 2015 a jucat şi finala Ligii Campionilor Asiei. Olăroiu este asaltat cu oferte de la arabi, după ce s-a despărţit de Jiangsu Suning, dar deocamdată nu şi-a ales următoarea destinaţie. 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuroberto mancinicosmin olaroiu fotbal 

viewscnt
Articole similare