Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache, discurs moralizator pentru jucătorii săi, după victoria cu Sepsi: "E un moment deosebit"

VIDEO | Costel Enache, discurs moralizator pentru jucătorii săi, după victoria cu Sepsi: "E un moment deosebit"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Costel Enache, a avut un discurs moralizator după victoria cu Sepsi, scor 3-2. Pentru giurgiuveni, care sunt neplătiţi din ianuarie, urmează finala Cupei României cu Viitorul.

"Victoria e importantă prin prisma jocului de sâmbătă, pentru că ne-a adus încredere şi emulaţie. A fost un joc deschis, frumos, în care ambele echipe au fost preocupate de construcţie. Eu sunt mulţumit de ceea ce au arătat băieţii în seara asta.

Aş vrea să rămân într-o notă pozitivă. Avem nevoie să rămânem concentraţi, cu emoţii şi gânduri pozitive pentru finală. Avem timp să ne gândim şi la lucruri mai puţin bune. Eu vreau să fiu cel care dă tonul la acest pozitivism.

O finală de Cupa României nu e un eveniment cu care ne întâlnim foarte des în viaţa profesională. E un moment care poate pune un reper profesional pentru fiecare dintre noi, un moment deosebit şi în acelaşi timp cred că este modul de a ne arăta mulţumirea pentru toţi cei care ne susţin, familii, prieteni, iubite, soţii", a declarat Costel Enache, la Telekom Sport.

Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al play-off-ului Ligii I. Sepsi a reuşit doar o remiză în play-off, 0-0, acasă, cu Viitorul, pierzând toate celelalte nouă meicuri. După această partidă, sezonul 2018/2019 al Ligii I s-a încheiat pentru primele şase fomaţii, urmând a evolua în continuare doar ultimele opt echipe, în play-out.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare