Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Crăciunul vine mai repede în Bănie: "Sper să le facem suporterilor o mare bucurie înainte". Craioveanu dezvăluie cine sunt cei mai curtaţi jucători ai oltenilor

VIDEO | Crăciunul vine mai repede în Bănie: "Sper să le facem suporterilor o mare bucurie înainte". Craioveanu dezvăluie cine sunt cei mai curtaţi jucători ai oltenilor
Comentarii

Craiova e pe locul 4 în Liga I şi visează să termine pe podium anul 2019. O şansă în plus ar fi cu o victorie împotriva roş-albaştrilor în meciul care se joacă duminica viitoare, ultimul pentru olteni până la pauza competiţională.

Piţurcă a preluat Universitatea la începutul toamnei pe locul 3 la două puncte de lider. După alte 12 etape de campionat trecute, juveţii s-au îndepărtat la şase lungimi de prima poziţie, iar directorul de imagine al clubului a găsit explicaţia. 
 
"Nu neapărat că mă aşteptam la mai mult, sunt perioade foarte grele în viaţa unui club, unei echipe, nu l-a ajutat gazonul la început când poate avea mare nevoie de el, acum pare că s-a schimbat şi cred eu că echipa se va schimba. Cele mai frumoase sărbători ar fi dacî învingem FCSB. Pe 22 am avea deja Crăciunul.  Îţi dai seama că va fi spectacol şi mai ales noi, oltenii, ştim să ne bucurăm şi nu ar fi rău să ia echipa din nou campionatul", a declarat Gică Craioveanu. 
 
Oltenii se pot îmbogăţi şi în această iarnă. Cei mai curtaţi fotbalişti pot umple vistieria Craiovei, care a încasat milioane bune din vânzarea lui Mitriţă la început de 2019. 
 
"Spaniolii întreabă de Mihăilă, au întrebat de Baiaram, foarte mulţi scouteri la echipe importante şi sunt jucători care mai devreme sau mai târziu vor ajunge la naţionale" mai spune oficialul din Bănie. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: baiaramcrăciunfcsbofertemihăilă 

viewscnt
Articole similare