Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova inovează şi face bani în plină criză de coronavirus. Cum poţi să-l ai acasă pe Andrei Ivan pentru "doar" 1.199 de lei :)

VIDEO | Craiova inovează şi face bani în plină criză de coronavirus. Cum poţi să-l ai acasă pe Andrei Ivan pentru "doar" 1.199 de lei :)

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a găsit metoda prin care poate ieşi din criză, în plină epidemie de coronavirus. Nu vinde bilete, nici echipamente, dar schimbă registrul. Îşi vinde fotbaliştii. Ce-i drept, la o scară mai mică.

Jucătorii antrenaţi de Corneliu Papură au realizat o şedinţa foto inedită, iar rezultatul a fost unul pe masură. Fiecare s-a ales cu o statuetă de porţelan, cu dimensiunea de 15 centimetri, fixată pe un soclu din lemn personalizat cu însemnele clubului. 
 
Procesul nu a fost unul deloc simplu, s-a întins pe durata a mai multor ore. "Figurinele nu sunt doar palpabile, ci şi fotorealiste, ele reprezentând un adevărat duplicat de-al fiecărui fotbalist", a anunţat clubul. 
 
Pretul nu este unul modic. Fiecare fan care va dori să aibă acasă fotbalistul preferat în miniatură va trebui să plătească nici mai mult, nici mai puţin de 1.199 de lei.

Universitatea Craiova este pe 3 în clasamentul Ligii 1, dupa primele doua etape din play-off. Are 26 de puncte, la fel ca ocupanta locului 2, FCSB şi cu 4 mai puţine decât liderul CFR Cluj.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare