Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova - Viitorul 1-2. "Regele" câştigă în Bănie printr-un gol marcat în ultimele minute ale meciului

VIDEO | Craiova - Viitorul 1-2. "Regele" câştigă în Bănie printr-un gol marcat în ultimele minute ale meciului

Cupa României

Comentarii

În prima manşă a semifinalei din Cupa României, Craiova a pierdut pe teren propriu, 1-2, cu Viitorul Constanţa.

Viitorul e favorită la calificarea în finala Cupei României. Echipa lui Hagi a câştigat pe terenul Craiovei.

Gazdele au început însă mai bine. Bancu a deschis scorul în minutul 5. Constănţenii puteau restabili egalitatea după prima jumătate de oră. Câţiva centimetri i-au lipsit lui Drăguş să marcheze. La cealaltă poartă, Bărbuţ i-a testat reflexele lui Cojocaru. Acelaşi duel s-a repetat şi în actul secund. Portarul Viitorului a avut din nou câştig de cauză. Ocaziile lui Bărbuţ s-au răzbunat şi Houri a înscris pentru 1-1. 

Oltenii s-au năpustit în atac, dar Cojocaru a fost imperial şi în faţa lui Nuno Rocha. Oaspeţii au jucat excelent pe contraatac şi Rivaldinho a dat lovitura în ultimul minut de juc. Craiova - Viitorul s-a încheiat 1-2.


U Craiova - Viitorul 1-2
A marcat: Bancu 5' / Houri 77', Rivaldinho 89'

Echipele de start:

U Craiova: Pigliacelli - Martic (Acka), Donkor, Kelic, Briceag - Bic (Fedele), Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Fortes (Rocha), Bancu
Rezerve: L. Popescu - Tiago Ferreira, Drăghici, Traşcă
Antrenor: Devis Mangia

Viitorul: Cojocaru - Boboc (Mladen), Ţîru, Ghiţă, de Nooijer - Houri, T. Băluţă, Vînă (Iacob) - Calcan (Rivaldinho), Drăguş, I. Hagi.
Rezerve: Tordai - Eric, V. Achim, Măţan
Antrenor: Gică Hagi

Min. 90+3: Ocazie Viitorul! Rivaldinho a fost foarte aproape de a marca şi golul de 3-1. 

Min. 89: GOOOL Viitorul! Rivaldinho pleacă ca din tun şi marchează golul de 2-1. 

Min. 85: Ocazie importantă pentru Craiova. Oltenii nu reuşesc să trimită mingea în poartă, iar Viitorul respinge în corner. 

Min. 77: GOOOL Viitorul! Drăguş îi centrează excelent lui Houri, care trimite printre picioarele unui apărător oltean, iar balonul se opreşte în poartă. 

Min. 69: A venit rândul celor de la Viitorul să ceară penalty, dar arbitrul acordă fault în atac. 

Min. 68: Bărbuţ încearcă un şut de la mare distanţă, respins de Cojocaru, ulterior Boboc scoate balonul din zona careului echipei sale. 

Min. 50: Jucătorii de la Craiova au cerut penalty la un posibil henţ al lui Virgil Ghiţă. 

A început repriza a doua. 

Min. 44: Ianis Hagi execută o lovitură liberă din partea stângă a terenului, Pigliacelli boxează şi îndepărtează pericolul. 

Min. 30: Ocazie Viitorul! Drăguş pleacă perfect dintre apărătorii Craiovei, dar şutează pe lângă poartă. 

Min. 5: GOOOL Craiova! Nicuşor Bancu deschide scorul în Bănie după ce s-a demarcat excelent şi a fost găsit de pasa lui Fortes. 

A început meciul. 


Craiova este deţinătoarea en-titre a Cupei României, dar programul de sezonul trecut era unul mai uşor pentru olteni. Atunci, în semifinale au trecut de Botoşani, iar finala a câştigat-o împotriva celor de la FC Hermannstadt, care încă evolua în Liga a 2-a. 

Echipa antrenată de Devis Mangia va juca pe teren propriu, moment pentru elevii italianului să se revanşeze în faţa fanilor după înfrângerea din weekend, din derby-ul cu FCSB, meci încheiat cu victoria vicecampioanei, 3-2. 

În schimb, pentru Viitorul Cupa României poate reprezenta singura şansă de a prinde Europa League în sezonul viitor, din moment ce în campionat diferenţa dintre Viitorul şi locul 3, ocupat chiar de Craiova, este de şase puncte. 

Afla mai multe despre: craiovaviitorulcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare