Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craioveanu a lovit din nou şi a ironizat pe toată lumea: "Joc şi eu acum ca Essien". Ce a spus de Jerry Gane :)

VIDEO | Craioveanu a lovit din nou şi a ironizat pe toată lumea: "Joc şi eu acum ca Essien". Ce a spus de Jerry Gane :)
Comentarii

Universitatea Craiova a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în turul secund al preliminariilor Europa League. Oltenii s-au impus cu 3-2 în deplasarea de la Sabail, echipă la care este legitimat şi Michael Essien, fostul jucător al lui Chelsea.

"Victorie importantă contra unei echipe foarte mult sub noi. Echipa a jucat în multe momente foarte bine, a demonstrat că vrea să intre în Europa, că vrea să joace în grupele Europa League. Suntem favoriţi, suntem o echipă superioară. Nu vreau să critic pe nimeni, dar l-am văzut pe Essien că juca aşa cum aş juca şi eu acum.

(n.r. Essien era mai bun prieten cu Jerry Gane decât cu tine) Cu Jerry Gane oricum nu e nimeni prieten, pentru că Jerry e atât de urât, încât toţi aleargă şi se ascund de el" , a glumit Gică Craioveanu.

Universitatea Craiova va debuta în noul sezon al Ligii I, duminică, împotriva Academicii Clinceni. Meciul va fi în direct la Telekom Sport, de la ora 18:00: "Aş vrea să fie Craiova campioană, după aceea în grupele Europa League, dacă intrăm, bine, dacă nu, la fel. Dar să fim campioni. Toată lumea aşteaptă o victorie comodă cu Academica şi eu cred că nu e aşa. E o echipă recent promovată, cu spirit, o echipă care are iluzii şi va fi greu".

Afla mai multe despre: craioveanucraiovaeuropa league 

viewscnt
Articole similare