Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Crina Pintea e mândră de colegele sale după înfrângerea cu Muntenegru: "Am avut atitudine şi motivaţie"

VIDEO | Crina Pintea e mândră de colegele sale după înfrângerea cu Muntenegru: "Am avut atitudine şi motivaţie"

CM Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, miercuri, de selecţionata Muntenegrului, scor 27-26 (11-12), în grupa C a Campionatului Mondial.

Naţionala României a condus la pauză cu un gol, iar în repriza a doua s-a desprins chiar la 21-17, dar muntenegrencele au reuşit să egaleze şi să apoi să şi câştige meciul.

"Vreau să îmi felicit colegele şi vreau să spun că am arătat altfel decât zilele trecute. A fost un meci foarte dificil, însă am arătat că se poate, am luptat şi ne-am susţinut una pe cealaltă până la final. Aşa este în sport, unii câştigă şi alţii pierd. Tot ceea ce pot să spun este că am simţit toate colegele că au luptat, au fost foarte motivate şi, cum se spune, am luptat până la ultima picătură. Eu cred că fiecare dintre noi a văzut că poate mult mai mult decât s-a întâmplat zilele trecute. Cred că acum avem mai multă încredere că se poate.

Ideea este că astăzi am arătat o altă faţă a echipei, cred că am luptat. Îmi doresc din toată inima să rămânem la fel, să ştim că se poate, să avem încredere în noi şi să jucăm bine vineri. Eu nu vreau să mă mai gândesc, acum vreau doar să ne odihnim şi îmi doresc din toată inima să ne liniştim, să luăm toate lucrurile pozitive din meciul acesta şi să jucăm vineri la fel, cu atitudine şi cu motivaţie.

Mă bucur foarte mult că Elena a intrat şi a reuşit să facă unele depăşiri, toate facem greşeli, dar, până la urmă, este normal. Pentru că într-un asemenea meci, cu un nivel ridicat, uneori este foarte greu să îţi stăpâneşti emoţiile şi asta s-a întâmplat şi astăzi cu noi, când am avut acele eliminări, când conduceam cu 4 goluri şi ele au revenit" , a declarat Crina Pintea.

Afla mai multe despre: romaniacampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare