Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Crina Pintea îndeamnă la optimism după dezastrul de la CM: "Încercăm să dăm tot ce avem mai bun"

VIDEO | Crina Pintea îndeamnă la optimism după dezastrul de la CM: "Încercăm să dăm tot ce avem mai bun"

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României trebuie să treacă repede peste dezastrul de la Campionatul Mondial de la finalul anului trecut. Cu un nou selecţioner, în persoana lui Bogdan Burcea, Crina Pintea, una dintre cele mai importante figurii din naţională, îndeamnă la optimism.

Pivotul de la CSM Bucureşti şi al naţionalei de handbal transmite că trebuie uitat repede ce s-a întâmplat în Japonia, iar tot focusul trebuie îndreptat acum către turneul preolimpic. Crina Pintea a vorbit şi despre reacţiile negative venite din partea fanilor după ce România s-a clasat doar pe locul 12 la turneul final. 

"O să fie bine, normal, totodeauna ne gândim că o să fie bine. Îmi doresc din toată inima să fim sănătoase şi, împreună, să ne îndeplinim obiectivele. A fost, am trecut peste, încercăm să trecem peste pentru că timpul nu ne aşteaptă şi ne dorim foarte mult să... O să avem acum o acţiune, să ne antrenăm bine, să jucăm frumos împreună. Normal că a fost o lecţie pentru noi, pentru noi toate, cred, dar fiecare a luat-o cum a putut mai bine şi cred că tot ce contează cee ace urmează şi cel mai important este turneul preolimpic. Nu ştiu dacă ne-a durut ce s-a spus, ne-a durut ce nu am putut face, ne-am dorit mult, mult mai mult decât s-a văzut, dar atât s-a putut la momentul acela", a declarat Crina Pintea. 

Jucătoarea în vârstă de 29 de ani a vorbit şi despre noul selecţioner al naţionalei de handbal feminin, Bogdan Burcea, alături de care a mai lucrat în trecut: "Da, ne cunoaştem foarte bine şi cred că o să fie bine".

 

Afla mai multe despre: crina pinteanationala de handbalturneu preolimpic 

viewscnt
Articole similare