Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cristi Balaj, atac dur la adresa Federaţiei Române de Fotbal: ”Opinia publică nu contează pentru ei. Sunt interesaţi de futsal şi fotbal feminin dânşii!”

VIDEO Cristi Balaj, atac dur la adresa Federaţiei Române de Fotbal: ”Opinia publică nu contează pentru ei. Sunt interesaţi de futsal şi fotbal feminin dânşii!”

Fotbal intern

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91. Cristi Balaj a lansat un atac destul de dur la adresa Federaţiei Române de Fotbal.

Fostul mare arbitru internaţional îi acuză pe oficialii federali că nu sunt suficient de bine ancoraţi la realitatea care contează în lumea fotbalului de la noi, implicit în ceea ce priveşte arbitrajele:

”De o perioadă de timp, noi vorbim despre arbitraj, le aducem aminte să îşi clarifice anumite lucruri, să clarifice şuturile la poartă. Apoi, jucătorii intră neglijent, fără cartonaş galben, iar ei dau penalty-uri. Situaţii în care arbitrii au greşit şi au fost delegaţi imediat după aceea. Arbitrii care nu au talent, dar datorită prieteniilor, ei sunt delegaţi. Concluzia mea este următoarea. Pe cei de la federaţia, şi vorbesc în cunoştinţă de cauză, nu îi interesează ceea ce se vorbeşte la emisiuni şi ce se scrie în presă” a mărturisit Cristi Balaj la Minutul 91.

El a continuat apoi atacul: ”Opinia publică nu este importantă pentru ei. Pe ei îi interesează futsal, fotbal feminin, cât mai multe cluburi care să îi voteze, preşedinţi de AJF care să primească salariul. Nu contează că au fost patru ani arbitri asistenţi, ei primesc bani de la UEFA care sunt  pentru dezvoltarea arbitrajului, ei primesc salarii pentru că vin şi votează o dată la patru ani” a mai spus fostul mare arbitru internaţional, actualmente expert al Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi balajminutul 91 

viewscnt
Articole similare