Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Balaj, "sărit din schemă" de Răzvan Burleanu pentru tragerea la sorţi. "Eram pe listă. Intenţionat nu m-au invitat. O să scriu la UEFA"

VIDEO | Cristi Balaj, "sărit din schemă" de Răzvan Burleanu pentru tragerea la sorţi. "Eram pe listă. Intenţionat nu m-au invitat. O să scriu la UEFA"

Fotbal

Comentarii

Continuă disputa de la distanţă dintre preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi oamenii care l-au susţinut pe Ionuţ Lupescu la ultimele alegeri pentru federaţie. Orgolios până-n măduva oaselor, Burleanu nu şi-a invitat foştii rivali la tragerea la sorţi de la EURO 2020. Ba mai mult, i-a scos de pe listă chiar şi pe cei a căror prezenţă era obligatorie.

Nume colosale ale fotbalului mondial s-au aflat, sâmbătă, la Romexpo, acolo unde a fost organizată tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, însă nu şi membrii "Generaţiei de Aur". Unicii prezenţi au fost Miodrag Belodedic, angajat FRF, şi Gheorghe Popescu, cel care este ambasador al competiţiei care se va vedea şi la Bucureşti, pe Arena Naţională, anul viitor. În zadar l-au întrebat străinii pe Popescu de Hagi, căci "Baciul" n-a ştiut să le explice de ce "Regele" nu este prezent la eveniment.  
 
Alţi fotbalişti din generaţia de aur, precum Viorel Moldovan sau Dan Petrescu, au recunoscut că nu au fost invitaţi de către membrii federaţiei. În schimb, au fost prezenţi la eveniment Aurel Braşoveanu, Bogdan Bălănescu, Valeriu Argăseală şi o parte însemnată a Comisiei Tehnice a FRF. În plus, preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping România, Cristi Balaj, cel care se afla pe listele de invitaţi, a fost "sărit din schemă" chiar de Răzvan Burleanu, omul care şi-a dat "OK-ul" pentru cine are dreptul să vadă evenimentul pe viu.
 
"De fiecare dată când FRF a avut un eveniment, un curs, un seminar, şi au venit antrenori sau oameni din lumea fotbalului şi au solicitat ajutorul, am răspuns prezent fără nicio problemă. Chiar dacă Cristi Balaj l-a votat pe Lupescu când a fost preşedinte la AJF, dacă lucrez la Agenţia Naţională Antidoping aici trebuie să sprijin tot ce înseamnă sportul românesc, tot ce înseamnă România. Am aflat de la persoana respectivă, la 5 jumate dimineaţa, eu plecam la Paris, ea mergea în Eindhoven, şi m-a sunat că m-a văzut prin aeroport.
 
Zice <<Ne vedem sâmbătă>>. Joi a fost discuţia. <<Unde ne vedem sâmbătă?>>. Zice << La tragerea la sorţi>>. <<Nu ştiu, că nu m-a invitat nimeni! >>. <<Păi cum? Te-am văzut pe listă, Cristi>>. A spus <<Te-am văzut pe listă>>
 
Intenţionat nu m-au invitat. Instituţional trebuie să colaborez. Eu nu am absolut nimic. Dacă votez un preşedinte de ţară şi iese celălalt nu înseamnă că trebuie să părăsesc România. Nu e nici federaţia ta, nu ai construit-o tu, nu ai câştigat-o sau ai moştenit-o de la părinţii tăi. Sunt dezamăgit de modul cum ne tratează. Că nu mă inviţi pe mine, Cristi Balaj, trebuia să spui domne invităm ANAD pe Doina Melinte! Să fie clar, o să scriu la UEFA", a povestit Cristi Balaj, la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare