Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Borcea, spectacol total la teqball! Fostul patron de la Dinamo a făcut deliciul privitorilor şi şi-a adus aminte de vremurile bune

VIDEO | Cristi Borcea, spectacol total la teqball! Fostul patron de la Dinamo a făcut deliciul privitorilor şi şi-a adus aminte de vremurile bunegalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Cristi Borcea şi Florin Prunea au făcut spectacol la masa de teqball. Fostul patron de la Dinamo a adus, într-o locaţie care îi aparţine, două mese de teqball şi a făcut echipă cu Prunea la un meci, spre deliciul celor prezenţi.

Borcea a instalat două mese de teqball într-o locaţie care îi aparţine, dintr-un parc din Bucureşti, şi a făcut spectacol la masă, alături de Florin Prunea. Borcea şi-a adus aminte de vremurile bune în care mergea cu Dinamo în cantonament şi juca fotbal-tenis alături de fotbaliştii de atunci.

Acum, în echipă cu Prunea, Borcea a făcut spectacol. A lovit mingea, dar a lovit şi masa, dar şi fileul de teqball.

Episod amuzant în cantonamet cu Dinamo

În 2007, Cristi Borcea era unul dintre acţionarii de la Dinamo şi a mers cu echipa în cantonament. Acolo, Borcea a făcut spectacol în timpul unui meci de fotbal tenis. A căzut peste fileu şi şi-a dat cu mingea în faţa, în timp ce încerca să facă duble. Totul a fost filmat, iar imaginile au rămas în memoria suporterilor de fotbal din România şi fac şi acum deliciul privitorilor.

Afla mai multe despre: cristi borceateqballvideospectacol 

viewscnt
Articole similare