Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cristi Ganea despre ratarea obiectivului de către Viitorul: ”Asta este, mergem înainte. Nu s-a terminat fotbalul aici”

VIDEO Cristi Ganea despre ratarea obiectivului de către Viitorul: ”Asta este, mergem înainte. Nu s-a terminat fotbalul aici”

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.

Trist, dar realist. Aşa a fost Cristi Ganea după partida dintre Viitorul şi Academica Clinceni.

Fundaşul împrumutat de la Athletic Bilbao a vorbit despre eşecul formaţiei sale, dar şi despre viitorul echipei în playout: ”Din păcate am ratat obiectivu. Azi am făcut un meci bun, dar nu a fost ziua noastră. Chiar şi o victorie nu ne ajuta să ne îndeplinim obiectiv. De mâine începe un nou episod, este prima dată când jucăm în playout. Suntem supăraţi, dar ăsta este fotbalul şi mergem înainte. Eu am doar o lună de când sunt aici...am pierdut puncte şi azi şi cu Craiova...eu cred că băieţii au făcut o campanie bună, dar asta este. Viaţa merge înainte, avem alte meciuri, trebuie să ne facem jocul nostru. Fotbalul nu s-a terminat aici, încercăm să luăm meci cu meci în parte şi să fim cei mai buni” a mărturisit Cristi Ganea după partida încheiată la egalitate, 0-0, cu Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: cristian ganea,  

viewscnt
Articole similare