Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Manea şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj: ”Mai am un meci de jucat aici. Nu mă aşteptam să fie aşa frumos”

VIDEO | Cristi Manea şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj: ”Mai am un meci de jucat aici. Nu mă aşteptam să fie aşa frumos”

Superliga

Comentarii

Meciul cu FCSB va fi ultimul pentru Cristi Manea în tricoul CFR-ului. Fundaşului de 21 de ani îi expiră împrumutul de la Apollon Limassol şi Dan Petrescu a dezvăluit că are ofertă din Italia. Manea a fost destul de misterior când a fost întrebat despre această propunere.

Cristi Manea va reveni la finalul acestui sezon la Apollon Limassol, club de la care a fost împrumutat în ultimii doi ani. Acum, tânărul internaţional român susţine că are mai multe oferte din străinătate, dar a fost destul de zgârcit în detalii:

”Momentan, nu m-am gândit ce voi face. Da, mi se termină contractul, mai am un meci de jucat aici, vreau să termin cu fruntea sus pentru că au fost două sezoane incredibile, nu mă aşteptam să fie aşa frumos iar după aceea voi avea echipa naţională mare, echipa naţională de tineret, sunt focusat acolo şi vom vedea după ce va fi. (n.r. despre oferta din Italia). Eu, sincer să vă spun, nu ştiu ce echipă, cine, eu ştiu că sunt mai multe, dar nu ştiu din ce campionate. Dacă voi merge undeva va fi un campionat bun, pentru că avem nevoie de pasul ăsta, să jucăm undeva unde este mult mai bine ca în România”, a declarat Cristi Manea.

Afla mai multe despre: cristi maneacfr cluj 

viewscnt
Articole similare