Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi: ”Craiova nu a jucat nimic în prima repriză!”. Ce spune italianul despre confruntările CFR-ului cu Lazio

VIDEO | Cristiano Bergodi: ”Craiova nu a jucat nimic în prima repriză!”. Ce spune italianul despre confruntările CFR-ului cu Lazio

FC Voluntari

Comentarii

CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia FC Voluntari, în etapa a VIII-a a Ligii I. Cicâldău a ratat un penalti în minutul 63, iar gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

Cristiano Bergodi, antrenorul formaţiei FC Voluntari nu avea cum să fie un antrenor fericit la finalul partidei. Italianul consideră că un rezultat de egalitate era mult mai just: ”Am rămas în zece, dar am jucat. Ne-am apărat, nu era uşor. Băieţilor nu pot să le reproşez nimic. Păcat, am luat al doilea gol la sfârşitul meciului. Eu zic că se putea face şi un meci egal, un 1-1 era mai bun. La penalty, care oricum a fost apărat de Râmniceanu, a căzut Vătăjelu şi a luat mingea cu mâna. Trebuie să opreşti jocul şi gata. Sunt un pic dezamăgit, pentru că băieţii au arătat atitudine şi nu e uşor să joci împotriva Craiovei.  În prima repriză nu au făcut nimic cei de la Craiova” a spus Bergodi după meci.

Fost mare jucător la Lazio, Bergodi a analizat şi grupa CFR-ului

CFR joacă în grupele Europa League cu Celtic, Lazio şi Rennes, trei reprezentate ale unor campionate foarte puternice.

Bergodi a recunoscut după meciul cu U Craiova că a fost sunat imediat din Italia pentru a oferi informaţii despre campioana României, viitoare adversară a celor de la Lazio: ”Da, imediat, după 20 de minute. M-au sunat ziariştii şi din România şi din Italia. E o grupă foarte grea. Lazio e o echipă foarte bună, Celtic şi Rennes sunt echipe...din păcate pentru Dan a căzut într-o grupă...dar se joacă. Arată bine Cluj, poate face o figură frumoasă în grupă” a subliniat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodivoluntari 

viewscnt
Articole similare