Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi îşi recunoaşte vina, înaintea confruntării cu Viitorul. "Sunt primul responsabil pentru această situaţie"

VIDEO | Cristiano Bergodi îşi recunoaşte vina, înaintea confruntării cu Viitorul. "Sunt primul responsabil pentru această situaţie"

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari întâlneşte Viitorul Constanţa, luni de la ora 20.30, într-o partidă din etapa a 20-a din Liga 1.

FC Voluntari se află într-o situaţie ingrată, ultima în Liga 1, cu doar 8 puncte acumulate în 18 meciuri disputate. Formaţia lui Cristiano Bergodi a înregistrat o singură victorie în această primă parte de sezon, împotriva celor de la FCSB, scor 3-1. 
 
În această etapă, formaţia din Voluntari înfruntă una din forţele fotbalului românesc, FC Viitorul Constanţa. Echipa pregătită de Gheorghe Hagi se află pe loc de play-off şi vine pe stadionul "Anghel Iordănescu" să obţină cele trei puncte.
 
"E un meci greu pentru noi, foarte dificil, dar am încredere. Ultimele meciuri, ultimele 3,4,5 meciuri am jucat foarte, foarte bine. Din păcate, în acest moment nu avem niciun pic de noroc, pentru că am avut situaţii în careu foarte bune şi ne-a lipsit ceva. În acest moment nu sunt aşa îngrijorat cum eram la începutul campionatului, când echipa nu mergea. Acum mi se pare că jucăm foarte, foarte bine şi avem încredere. Normal, nu trebuie să ne îndepărtăm de echipele care au câştigat ieri. Au câştigat şi Chindia şi Hermannstadt şi avem nevoie urgentă de puncte. Pentru noi poate fi mai bine, pentru că nu e capabilă Viitorul să fie o echipă care se apără dacă dă un gol Sperăm că va fi un meci frumos. Eu repet, sunt încrezător. Nu e posibil ca roata să nu se învârtă, nu e posibil să jucăm cum am jucat cum am jucat la Gaz Metan, cum am jucat cu Astra, cu Dinamo sau cu Botoşani, şi să nu luăm puncte. Eu zic că trebuie să avem calm, pentru că în acest momente normal că moralul nu este bun. Văd jucătorii că stau foarte bine din punct de vedere fizic şi tehnic şi asta îmi dă speranţa de a putea face aceste două, trei meciuri bune. La începutul campionatului nu credeam că vom ajunge în această situaţie. Dar au fost multe lucruri...", a declarat Cristiano Bergodi, antrenorul italian al celor de la FC Voluntari.
 
Avantajul ilfovenilor îl reprezintă înjumătăţirea punctelor după disputarea celor 26 de runde. Dacă în acest moment sunt 11 puncte între FC Voluntari şi OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, formaţie află pe un loc sigur pentru rămânerea în prima ligă, daca se vor înjumătăţi punctele, ecartul va fi de doar 6 puncte, cu două meciuri directe între cele două formaţii. Practic, play-out-ul va decide formaţiile care vor retrograda. Până atunci, chiar şi FC Voluntari îşi permite să viseze.
 
"În acest moment, eu sunt primul responsabil pentru această situaţie, dar mie îmi place că jucăm mai bine decât anul trecut. Probabil suntem mai puţin... nu avem răutate în faţa porţii. Trebuie să fim mai buni în faţa porţii. Dar echipa merge bine", a completat Bergodi.
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare