Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 100 de zile la Juventus. Timp în care portughezul a făcut de toate: a dat goluri, a fost eliminat, a influenţat bursa şi a fost acuzat de viol

VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 100 de zile la Juventus. Timp în care portughezul a făcut de toate: a dat goluri, a fost eliminat, a influenţat bursa şi a fost acuzat de viol
Comentarii

Pe 10 iulie a început aventura lui Cristiano Ronaldo la Juventus. La scurgerea a 100 de zile, a apărut un prim bilanţ.

Patru goluri, cinci pase decisive şi o eliminare în meciul de Liga Campionilor sunt cifrele din teren ale lui Cristiano Ronaldo de când a îmbrăcat pentru prima dată tricoul lui Juventus. Portughezul a fost integralist în toate meciurile disputate de Bătrâna Doamnă în acest campionat.

În UEFA Champions League a fost eliminat după o fază controversată în prima etapă din grupe, la Valencia, şi a stat în al doilea meci, cu Young Boys Berna.

În afara terenului, agitaţia din jurul lui Cristiano a fost şi ea la cote maxime. Prima fotografie cu tricoul său a intrat în top 5 al celor mai văzute pe Instagram, iar canalul de Youtube al lui Juventus a avut 36 de milioane de vizualizări în iulie. În august, acţiunile clubului au explodat - valoarea de piaţă a Bătrânei Doamne a depăşit un miliard de euro la bursă.

Pe 27 septembrie a apărut scandalul legat de viol. Ronaldo a fost acuzat pentru o relaţie de acum 10 ani, de la Las Vegas. Portughezul a negat ştirea, Juventus s-a declarat solidară cu el, însă americanii au deschis o anchetă. Urmarea, imediat: acţiunile clubului au scăzut la bursă cu 26 de procente.

Acestea au fost primele 100 de zile ale lui Ronaldo la Juventus, urmează sâmbătă un meci acasă cu Genoa, apoi revenirea lui Cristiano pe Old Trafford, pentru partida de marţi cu Manchester United.

Aici ai video cu golurile marcate de Ronaldo pentru Juventus!

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventustorinoold traffordmanchester united 

viewscnt
Articole similare