Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo, al doilea cel mai rapid hat-trick din carieră în Cagliari - Juventus! Portughezul putea fi eliminat

VIDEO | Cristiano Ronaldo, al doilea cel mai rapid hat-trick din carieră în Cagliari - Juventus! Portughezul putea fi eliminat

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a reuşit al doilea cel mai rapid hat-trick din carieră în meciul Cagliari - Juventus, din Serie A. Portughezul a fost protagonistul unei faze la care putea fi eliminat înainte de a marca al doilea gol.

Ronaldo a răpus-o de unul singur pe Cagliari, în 32 de minute. Lusitanul a marcat în minutul 10, minutul 25 şi minutul 32, şi a semnat al doilea cel mai rapid hat-trick din carieră. Cel mai rapid hat-trick din cariera lui Ronaldo datează din 2015, când a înscris trei goluri în 20 de minute împotriva lui Espanyol.

CR7 a ajuns la 23 de goluri în acest sezon de Serie A, dar putea fi eliminat de arbitru înainte de a reuşit performanţa celui de-al doilea cel mai rapid hat-trick din carieră.



În minutul 13, Cristiano Ronaldo a avut o intrare urâtă, cu gheata pe faţa portarului Cragno, dar a văzut doar cartonaşul galben din partea arbitrului Gianluca Calvarese.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoserie ahattrickvideojuventus 

viewscnt
Articole similare