Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo nu oboseşte să fie cel mai bun. La 35 de ani, portughezul a marcat cu Fiorentina şi a egalat un record fabulos

VIDEO | Cristiano Ronaldo nu oboseşte să fie cel mai bun. La 35 de ani, portughezul a marcat cu Fiorentina şi a egalat un record fabulos
Comentarii

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a egalat, duminică, recordul deţinut de David Trezeguet, pentru cele mai multe meciuri cu gol înscris în Serie A de un jucător al "Bătrânei Doamne".

Starul portughez, care împlineşte miercuri 35 de ani, a deschis scorul în partida cu Fiorentina, din lovitură de pedeapsă, în minutul 39, şi a ajuns la nouă meciuri consecutive cu gol înscris în Serie A.

Pentru Cristiano Ronaldo, acesta este cel de-al nouălea meci la rând cu gol în Serie A. Portughezul a egalat recordul all time al clubului, deţinut de David Trezeguet, încă de acum 14 ani.

Ulterior, Cristiano Ronaldo a făcut dubla, tot din penalty, iar De Ligt a stabilit scorul final, 3-0, în minutul 90+1.

Ronaldo a ajuns la 19 goluri stagionale în Serie A, dar rămâne pe locul al doilea în ierarhia golgheterilor, la o distanţă considerabilă de Ciro Immobile, care are 23 de goluri înaintea meciului Spal.

VIDEO | Golul marcat de Cristiano Ronaldo contra Fiorentinei

 

Afla mai multe despre: cristiano 

viewscnt
Articole similare