Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo, prima întâlnire cu Florentino Perez după plecarea de la Real Madrid. Cum au fost surprinşi cei doi

VIDEO | Cristiano Ronaldo, prima întâlnire cu Florentino Perez după plecarea de la Real Madrid. Cum au fost surprinşi cei doi

Real Madrid

Comentarii

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, şi preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, s-au revăzut, luni seară, pentru prima oară după plecarea starului portughez de pe Santiago Bernabeu.

Luni, cotidianul Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid, i-a conferit lui Cristiano Ronaldo titlul de legendă, unul pe care prestigioasa publicaţie l-a acordat doar în alte câteva ocazii în zecile de ani de apariţie. La eveniment şi-a făcut apariţia şi oficialul grupării blanco.

Cristiano Ronaldo şi Florentino Perez s-au întreţinut preţ de câteva momente, iar preşedintele Realului i-a şoptit ceva la ureche atacantului portughez, moment în care cei doi au izbucnit în râs. Apoi, Cristiano şi Florentino s-au fotografiat alături de Jorge Mendes, impresarul fotbalistului de la Juventus Torino.

 

 

"Cum aş fi putut să nu vin? Sunt un fan al lui Cristiano. E cel mai bun. Mereu îi vom simţi lipsa", a spus Florentino Perez, citat de AS.

La rândul său, Cristiano Ronaldo a recunoscut că "o mare parte din acest trofeu este datorată perioadei în care am jucat la Real Madrid", pentru ca apoi să dezvăluie că "şi eu am fost trist atunci când am plecat de la Real Madrid". Această mărturisire făcută de portughez a venit după ce un copil i-a transmis că a fost trist în momentul plecării sale de pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: cristiano 

viewscnt
Articole similare