Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu, după victoria cu Ferencvaros: „E clar că mai avem multe lucruri de pus la punct în apărare”

VIDEO | Cristina Neagu, după victoria cu Ferencvaros: „E clar că mai avem multe lucruri de pus la punct în apărare”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a debutat cu victorie în grupa D a Ligii Campionilor, vineri, pe teren propriu, cu formaţia ungară FTC Budapesta, scor 36-31 (18-13).

Cristina Neagu consideră că în ciuda diferenţei de scor înregistrate la finalul meciului, victoria nu a fost atât de uşoară pe cât a părut.

„Nu cred că a fost facil şi cred că aţi văzut şi dumneavoastră că în momentul în care am avut câteva clipe de neatenţie sau nu ne-am concentrat sufiecient, au venit din nou la o diferenţă mai mică de scor, la trei-patru goluri, însă per total cred că am făcut un meci bun, în special pe atac.

E clar că mai avem multe lucruri de pus la punct în apărare. Să iei 31 de goluri e rău, e foarte rău. Nu poţi să reuşeşti la fiecare meci să dai peste 30 de goluri, deci e clar că trebuie să lucrăm în apărare, să luăm mai puţine goluri. Însă per total sunt mulţumită că am câştigat, că am debutat cu dreptul. Şi vreau să le mulţumesc din suflet oamenilor care au fost alături de noi în această seară”, a spus Cristina Neagu la finalul partidei.

Cea mai bună jucătoare de handbal a lumii a marcat de nouă ori pentru CSM Bucureşti, în acestă seară.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare