Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS Mioveni - UTA 0-2. Ursu şi Ciprian Rus, din penalty, îi menţin pe arădeni pe primul loc, favoriţi la promovare!

VIDEO | CS Mioveni - UTA 0-2. Ursu şi Ciprian Rus, din penalty, îi menţin pe arădeni pe primul loc, favoriţi la promovare!

Liga 2

Comentarii

CS Mioveni - UTA s-a terminat 2-0 pentru formaţia arădeană, în deplasare. Octavian Ursu şi Ciprian Rus, din penalty, au marcat golurile victoriei cu care echipa lui Laszlo Balint şi-a consolidat locul 1 în clasament. După acest succes, UTA a acumulat 29 de puncte, cu cinci mai multe decât Turris (24), care are un meci mai puţin disputat.

CS Mioveni - UTA 0-2
Au marcat: Ursu 4, C. Rus 86 pen

Echipele de start:

CS Mioveni: F. Croitoru – Beţa, Ed. Stoica, Burnea, Ct. Alexe, Coşereanu (cpt.), M. Şerban, Anghelina, Hergheligiu, Işfan, Val. Balint

Rezerve: Val. Sima – Rob. Gherghe, Albăstroiu, Rob. Ghiţă, Rădescu, Massaro, Măzărache
Antrenor: Claudiu Niculescu

UTA Arad: Fl. Iacob – Bustea, Fl. Ilie, Melinte, Roumpoulakou – Oroian, R. Moise, Dam. Isac, Oct. Ursu – Al. Ioniţă, Buhăcianu
Rezerve: Balauru – R. Crişan, Andr. Rus, Ciucur, Miculescu, Cr. Puşcaş, Cip. Rus
Antrenor: Laszlo Balint

Min. 86 - GOL UTA! Ciprian Rus înscrie din penalty!


Min. 4 - GOOOOOOOOL UTA! Ursu deschide scorul cu o execuţie superbă


COVID-19 a schimbat formatul Ligii 2, iar acum şase echipe se luptă pentru a promova în prima ligă. Cele mai mari şanse le are UTA, care, chiar dacă nu a câşigat primele două partide din play-off, a rămas pe primul loc în clasament şi are în continuare prima şansă să promoveze direct pe prima scenă a fotbalului din România. UTA merge în deplasare în etapa a treia din play-off-ul Ligii 2 şi va juca împotriva lui CS Mioveni, de la 17:30.

LIVE VIDEO | CS Mioveni - UTA Arad, de la 17:30, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Cu o înfrângere şi un egal la activ de când s-a reluat Liga 2, dar şi cu un meci amânat, UTA caută primul succes care să o ducă mai aproape de Liga 1. Şi îl poate găsi la Mioveni, echipa lui Claudiu Niculescu, care a avut şi ea un meci amânat din cauza că s-au descoperit cazuri de COVID-19 la FC Argeş, club cu care trebuia să joace în etapa trecută.

CS Mioveni, de partea celalată, a reuşit doar un egal, la rândul ei, în singurul meci jucat până acum în play-off-ul Ligii 2.

LIVE VIDEO | CS Mioveni - UTA Arad, de la 17:30, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Înaintea desfăşurării etapei a 3-a a play-off-ului Ligii 2, UTA e lider, cu 26 de puncte, iar CS Mioveni se află pe poziţia a 5-a, cu 21 de puncte, la fel ca Rapid şi Petrolul, însă argeşenii au un meci restanţă, cu Campionii FC Argeş. În sezonul regulat, CS Mioveni a fost singura echipă care a jucat la Arad şi care a reuşit să îi dea gol UTA-ei, ba chiar să îi ia un punct, după ce partida s-a încheiat 1-1.

Afla mai multe despre: cs mioveniuta aradliga 2live video 

viewscnt
Articole similare