Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSA Steaua şi Rapid merg cap la cap în Cupa României. Cele două echipe de tradiţie s-au calificat în turul patru

VIDEO | CSA Steaua şi Rapid merg cap la cap în Cupa României. Cele două echipe de tradiţie s-au calificat în turul patru

Cupa României

Comentarii

Deşi nu mai sunt adversare în acelaşi eşalon, CSA Steaua şi Rapid au jucat amândouă în turul trei al Cupei României. Atât militarii, cât şi alb-vişiniii au obţinut calificarea în runda următoare.

CSA Steaua a învins-o fără drept de apel pe CS Baloteşti, echipă retrogradată din Liga 2. Militarii s-au impus cu scorul de 4-0. 

"Un 4-0 destul de frumos, ne-am bucurat pe bancă. Cred că aţi văzut şi voi ce spectacol am făcut. Până la urmă a fost un spectacol în această după-amiază, chiar dacă a fost cald. Putea să fie vreo 6-0, am mai ratat două, trei ocazii. 

Sperăm ca în continuare să mergem mai departe în Cupa României şi bineînţeles să promăvăm în liga a treia. Nici nu îmi fac probleme, la ce echipă avem. Cred că dacă va fi nevoie, vom mai aduce doi, trei fotbalişti în iarnă, să fim mai buni şi să ne pregătim de liga a treia. 

Obiectivul nostru e acela de a merge în fazele superioare în Cupa României. 

Cred că se poate la un momentdat să jucăm cu FCSB, de ce să nu jucăm? 

Cred că putem să facem faţă cu brio celor de la FCSB", a declarat la finalul meciului antrenorul secund al CSA Steaua, Iulian Miu.

 

 

În schimb, Rapid a avut emoţii pentru calificarea în turul patru. Echipa lui Daniel Pancu a fost condusă în partida cu Daco-Getica, dar s-a impus la final, scor 2-1. 

"Prima repriză, o letargie totală, nu pot să înţeleg. Suntem la Rapid. Am întâlnit o echipă de copii, felicitări lui Marius Baciu. Noi în prima repriză, primim şi un gol, foarte puţine ocazii create. Şi căldura e de vină, terenul nu mai spun.

Am revenit, dăm dovadă de forţă. Încă nu suntem acolo unde îmi doresc eu, sper să ajungem cât mai curând. E mult mai important campionatul, dar ne dorim cu toţii să jucăm un meci oficial cu o echipă de primă ligă", a declarat Daniel Pancu la finalul meciului cu Daco-Getica.

Alături de CSA Steaua şi de Rapid s-au mai calificat următoarele echipe: Avântul Reghin, Sănătatea Cluj, Aerostar Bacău, Sânmartin, UTA, Ghiroda şi Giarmata Vii, Vediţa Coloneşti, Turris Turnu Măgurele, Ripensia şi Făurei, Fotbal Comuna Recea, Foresta Suceava, Csikzereda, Olimpic Cetate Râşnov, Flacăra Moreni, CSA Steaua,  CS Tunari, CSM Reşiţa, Crişul Chişineu-Criş, Flacăra Horezu.

În această fază competiţională, pe lângă echipele din Liga 3 şi Liga 4 calificate intră şi nou-promovatele în Liga 2, dar şi echipele aflate în subsolul clasamentului în sezonul trecut al eşalonului secund.

Afla mai multe despre: rapidcsa steauacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare