Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti a câştigat clar meciul cu Metz, însă Adi Vasile nu este pe deplin mulţumit: "Sigur le nemulţumeşte şi pe ele. A fost singurul minus de azi"

VIDEO | CSM Bucureşti a câştigat clar meciul cu Metz, însă Adi Vasile nu este pe deplin mulţumit: "Sigur le nemulţumeşte şi pe ele. A fost singurul minus de azi"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a reuşit un meci aproape perfect, duminică, în partida cu franţuzoaicele de la Metz, scor 31-26, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, ediţia 2020/2021.

CSM Bucureşti a condus partida cu Metz de la un capăt la celălalt şi nu a dat nicio secundă impresia că poate rata victoria în acest duel. Jelena Grubisic a fost excelentă între buturi, la linia de 9 metri Cristina Neagu a fost senzaţională, extremele au fost eficiente, iar pivotul Crina Pintea a "măturat" totul în calea sa. De asemenea, linia defensivă a "tigroaicelor" a fost la cel mai înalt nivel, cu mici excepţii, observate şi de Adrian Vasile.

"Să joci împotriva lui Metz nu e uşor. Este o echipă foarte incomodă, un stil total aparte şi atunci trebuie să te întrebuinţezi din toate punctele de vedere ca să poţi să câştigi. Şi sunt mulţumit de apărarea pe care am făcut-o astăzi, a fost cea care a făcut diferenţa. Poziţia centralilor noştri în meciul de astăzi a făcut să ţinem cât mai departe pericolul. Singurul lucru care mă nemulţumeşte şi care, cu siguranţă şi pe ele le nemulţumeşte, este că la un moment dat, când era clar că meciul o să fie câştigat, concentrarea noastră a scăzut şi nu a fost un lucru bun. Concentrarea pe care nu am avut-o în ultimele minute ale meciului este singurul minus azi", a declarat Adrian Vasile, la finalul partidei.

Cristina Neagu a jucat extraordinar, fiind cea mai bună marcatoare a meciului, cu 12 reuşite.

"Menirea ei este să fie o jucătoare foarte importantă şi un lider. Nu e nimic altfel decât vreodată în cariera ei",  a completat Vasile. În etapa viitoare, CSM Bucureşti va juca în deplasare, în 20 septembrie (ora 15.00), cu Team Esbjerg.

În grupa B, sâmbătă, SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, în deplasare, de formaţia Brest Bretagne Handball, scor 28-21 (12-12), într-un meci disputat cu spectatori. Tot sâmbătă în grupa B: CSKA – Gyor 27-27 şi Odense Handbold – Borussia 32-27. Duminică se va mai juca partida dintre Podravka – Buducnost. În etapa viitoare, SCM Râmnicu Vâlcea va juca pe teren propriu, în 19 septembrie, cu Odense Handbold.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare