Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO CSM Bucureşti a revenit în ţară după eşecul usturător de la Budapesta: ”Nici noi nu ne aşteptam, dar ne asumăm totul”

VIDEO CSM Bucureşti a revenit în ţară după eşecul usturător de la Budapesta: ”Nici noi nu ne aşteptam, dar ne asumăm totul”

Handbal

Comentarii

Jucătoarele de la CSM s-au întors cu capul în pământ din Ungaria, după cea mai mare umilinţă din istoria clubului. Eşecul la zece goluri în faţa lui Ferencvaros le-a lăsat pe tigroaice pe ultimul loc în grupă.

Jucătoarele de la CSM s-au întors cu capul în pământ din Ungaria, după cea mai mare umilinţă din istoria clubului. Eşecul la zece goluri în faţa lui Ferencvaros le-a lăsat pe tigroaice pe ultimul loc în grupă. Adrian Vasile speră la o răbufnire de orgoliu a fetelor sale.

”Am fost pur şi simplu neputincioase la toate capitolele. Nici noi nu ne aşteptam. Ne asumăm, suntem ca şi voi, un pic şocate” a mărturisit Iulia Curea la sosirea în ţară. 

”E ca atunci când ai o rană, a cărei sângerare nu ai cum să o opreşti şi la un moment dat, te frustrează atât de tare încât nu ştii unde să începi să redresezi situaţia. Tot jocul a suferit” a completat antrenorul Adrian Vasile.

Handbalistele au puţin timp să îndrepte lucrurile care nu au mers. La finalul săptămânii viitoare au un nou meci extrem de dificil, contra liderului grupei, Metz: ” Veţi vedea foarte clar o echipă a cărui ego a fost rănit foarte tare. Şi răzbunarea unor astfel de jucătoare. O să se simtă cu siguranţă” a mai spus tehnicianul CSM-ului.

viewscnt
Articole similare
Cat au investit spaniolii pana acum la Dinamo. Suporterii prin Programul DDB, singurii care tin...