Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti, a treia victorie in trei meciuri cu Dragan Djukic pe banca tehnică

VIDEO | CSM Bucureşti, a treia victorie in trei meciuri cu Dragan Djukic pe banca tehnică

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a urcat pentru moment pe primul loc în Liga Naţională de handbal masculin. A trecut de Măgura Cisnădie, scor 36-19 şi a egalat-o în clasament pe Râmnicu Vâlcea. Echipa vâlceană joacă sâmbătă în etapa a şaptea.

A fost duel european în Liga Naţională de handbal feminin. În Sala Giuleşti, campioana CSM Bucureşti a învins-o pe Măgura Cisnădie, echipă calificată în turul trei al Cupei EHF. CSM a condus cu şapte goluri după prima repriză, 17-10, iar avantajul a crescut în partea secundă. S-a terminat cu o diferenţă de 17 goluri, iar CSM a bifat a doua victorie în campionat în patru zile, după cea cu Roman de miercuri, 28-17. A fost a treia victorie din trei meciuri cu Dragan Djukic pe bancă.

”Am jucat bine, am jucat bine în apărare, chiar trebuie să le felicit pe fete. Trebuie să continuăm în aceeaşi direcţie. Acum sunt ca un extraterestru pentru ele, dar mă simt bine cu ele”, a declarat antrenorul la finalul partidei cu Măgura Cisnădie.

”Din exterior a părut doar un antrenament, dar nu a fost chiar aşa. S-a ajuns la acest scor pentru că ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi l-am tratat ca pe unul de Champions League”, a spus şi Radicevic pentru Telekom Sport.

Până la următorul meci din Liga Campionilor, pe 4 noiembrie în direct la Telekom Sport, acasă cu Vipers Kristiansand, CSM mai joacă o partidă în Liga Naţională, marţi pe terenul lui CSU Cluj Napoca.

CSM e lider în grupa de Liga Campionilor cu patru puncte după trei meciuri. Bucureştencele au pierdut o partidă, cu Bietigheim, dar sunt avantajate de golaveraj în duelul cu Ferencvaros şi ocupă prima poziţie. 

Afla mai multe despre: dragan djukiccsm bucureşti,  

viewscnt
Articole similare