Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti s-a impus fără probleme în faţa unguroaicelor de la Ferencvaros. Meci perfect făcut de Mehmedovic

VIDEO | CSM Bucureşti s-a impus fără probleme în faţa unguroaicelor de la Ferencvaros. Meci perfect făcut de Mehmedovic

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti s-a impus fără probleme în prima partidă a acestui sezon de Liga Campionilor. Echipa pregătită de Magnus Johansson s-a impus, peteren propriu cu 36-31 (18-13) în faţa unguroaicelor de la Ferencvaros.

LIVE VIDEO | CSM Bucureşti - Ferencvaros 36-31 (18-13)

În prezenţa a peste 4.000 de fani, pentru CSM Bucureşti au marcat Neagu 9 goluri, Mehmedovici 8, Kurtovici 6, Lekici 5, Cvijici 3, Radicevici 3, Omoregie 2, iar de la FTC Budapesta s-au remarcat Hafra 6 şi Kovacsics 5 reuşite.

Cealaltă partidă din runda inaugurală va avea loc sâmbătă, între Vipers Kristiansand (Norvegia) şi SG BBM Bietigheim (Germania).

Programul CSM Bucureşti în grupa D este următorul: SG BBM – CSM Bucureşti (14 octombrie), Vipers – CSM Bucureşti (20 octombrie), CSM Bucureşti – Vipers (4 noiembrie), FTC Budapesta – CSM Bucureşti (11 noiembrie), CSM Bucureşti – SG BBM (18 noiembrie).

Primele trei clasate din fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în grupele principale, care vor include câte şase echipe (trei din grupele A şi B în grupa 1 şi tot trei din grupele C şi D în grupa 2). În această fază se va lupta pentru sferturile de finală, în care vor ajunge primele patru clasate în grupele principale, şi care vor evolua pentru calificarea la Turneul Final Four.

Meciurile din grupele principale vor avea loc între 25 ianuarie – 10 martie 2019, cele eliminatorii din sferturi în 5-7 aprilie (turul) şi 12-14 aprilie 2019 (returul), iar Turneul Final Four va avea loc, din nou, la Budapesta, în 11-12 mai 2019.

În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

 

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.

FINAL

TIME-OUT cerut de antrenorul suedez al CSMB-ului

• S-a mai calmat partida. Unguroaicele par să se fi resemnat cu înfrângerea

• 29-25 Unguroaicele se apropie la patru goluri, iar antrenorul CSM-ului cere TIME-OUT

• Ferencvaros marchează trei goluri consecutive fără să primească vreo unul

TIME-OUT cerut de antrenorul lui Ferencvaros

• Omoregie marchează primul său gol pentru CSM Bucureşti, în Liga Campionilor

• Gol superb marcat de Kurtovic, 20-14

• S-a reluat partida. CSM Bucureşti are prima minge a reprizei secunde. Marchează Kurtovic

PAUZĂ

• Prima repriză se încheie spectaculos. Cristina Neagu marchează un gol frumos, dar unguroaicele răspund cu o reuşită de la centrul terenului.

• min. 29 - Cvijic este prima jucătoare eliminată în această partidă

• CSM Bucureşti reface cea mai mare diferenţă de scor, 16-11 pentru campioana României

• 15-11 Paula Ungureanu intervine salvator şi ţine tabela neschimbată

TIME-OUT cerut de antrenorul CSMB-ului, în minutul 25

• Paula Ungureanu intră pentru prima oară în meci în minutul 23.

• Cvijic marchează din pasa Cristinei Neagu

• Antrenorul lui Ferencvaros cere TIME-OUT

• Mehmedovic marchează al patrulea său gol în acest meci, 8-5

• 7-5 Trei atacuri consecutive pentru CSM Bucureşti fără reuşită, Ferencvaros se poate apropia la un singur gol.

• Cristina Neagu marchează primul său gol în în acest sezon de Liga Campionilor

• Majda Merhmedovic face spectacol în debutul de meci cu Ferencvaros, două goluri în primele patru minute

• Primul gol al partidei este marcat de CSM Bucureşti

Kim Rasmussen, antrenorul care a cucerit Liga Campionilor alături de CSM Bucureşti, a prefaţat partida pe care bucureştencele o dispută în această seară cu Ferencvaros:

Pentru asta joacă handbal, pentru asta au venit la CSM Bucureşti, să câştige Liga Campionilor. Aceste jucătoare, multe dintre ele au o atitudine de învingătoare la un nivel absolut nebunesc.

Şi aşteptările sunt foarte mari, iar dacă nu vor oferi performanţele care se aşteaptă de la ele, e posibil să devină puţin temătoare, dar nu cred că se va întâmpla asta”, a spus Kim Rasmussen.
De la 18:00, prefaţăm partida la ZOOM Sport, în direct pe Telekom Sport 1.

Urmăreşte la Telekom Sport 1 partida dintre CSM Bucureşti şi Ferencvaros din cadrul grupelor EHF Champions League la handbal feminin, vineri, ora 18.30.

CSM Bucureşti începe vineri bătălia pentru cel mai râvnit trofeu: Liga Campionilor.  În prima fază a competiţiei, "tigroaicele" sunt în grupă cu FTC Rail Cargo (Ungaria), Vipers Kristiansand (Norvegia) şi SG BBM Bietigheim (Germania), iar debutul va fi acasă, la Sala Polivalentă, în compania formaţiei maghiare.

Campioanele României nu concep să nu înceapă cu dreptul în Ligă, cu toate că vor fi faţă în faţă cu cel mai tare adversar din grupă. Ferencvaros are în palmares patru trofee europene:  Cupa Cupelor (1978, 2011 şi 2012) şi Cupa EHF (2006) şi a jucat două finale în Liga Campionilor în 1971 şi 2002. În urmă cu două sezoane, CSM Bucureşti şi formaţia maghiară s-au duelat în sferturile competiţiei, iar "tigroaicele" au avut câştig de cauză.

LIVE VIDEO | CSM Bucureşti - Ferencvaros, vineri, Telekom Sport 1

Campioanele României recunosc faptul că gândurile lor le zboară deja la primăvara anului viitor, atunci când va avea loc Final-Four-ul Ligii, la Budapesta.

`Suntem o echipă nouă cu multe jucătoare care au venit în vară, suntem cotate mai bine decât adversarele, ne mai trebuie un pic de unitate de grup, să apucăm să ne cunoaştem mai bine. Aştptăm să ajungem la Final Four. Vrem să jucăm finala Ligii Campionilor şi să o câştigăm”, a spus Iulia Curea, căpitan CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: handbal feminin 

viewscnt
Articole similare