Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti şi-a prezentat lotul pentru noul sezon. Cristina Neagu are planuri mari: "E cea mai bună echipă!"

VIDEO | CSM Bucureşti şi-a prezentat lotul pentru noul sezon. Cristina Neagu are planuri mari: "E cea mai bună echipă!"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti şi-a prezentat handbalistele într-un eveniment inedit. Fetele antrenate de Tomas Ryde au intrat în contact cu fanii, într-un centru comercial. Obiectivul echipei rămâne acelaşi, ca în ultimii ani: câştigarea Ligii Campionilor.

Vara aceasta, CSM Bucureşti s-a întărit serios. Au revenit Torstensson şi Carmen Martin, pe lângă celelalte transferuri de lux: Itana Grbic, Nora Mork şi Crina Pintea.

"Cred că este cea mai bună echipă a CSM-ului de când sunt eu în Bucureşti, de când m-am întors să joc pentru CSM. Este greu ca echipa CSM-ului să arate foarte bine încă de la începutul sezonului, avem nevoie de timp. Cred că abia peste câteva luni, poate din luna ianuarie, putem să vedem o echipă la potenţial maxim" , a declarat Cristina Neagu.

"Durează trei luni până implementezi un stil de joc la o echipă. Un antrenor are nevoie de timp, indiferent de sport, dar nu stau cu gândul la asta. Eu îmi fac treaba cât de bine pot. În Liga Campionilor, este mult mai greu acum decât înainte. Trebuie să închegi un grup până în Crăciun. trebuie să facem asta" , a spus Tomas Ryde.

"Pot spune că este cea mai puternică echipă în care am jucat. Dar nu joacă vedetele, nici numele. Trebuie să formăm noi o echipă mare, care să aibă rezultate şi sper că vom face asta. Cred că toată lumea ştie că obiectivul este un trofeu cu urechile mari, trofeul Ligii Campionilor" , a declarat Andrea Lekic.

 

Afla mai multe despre: csm bucurestiryde 

viewscnt
Articole similare