Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cu ochii pe viitorii săi elevi! Noul antrenor al Craiovei asistă la derby-ul cu Dinamo

VIDEO Cu ochii pe viitorii săi elevi! Noul antrenor al Craiovei asistă la derby-ul cu Dinamo
Comentarii

Marinos Ouzounidis, grecul care o va prelua începând de duminică pe Universitatea Craiova, se află în tribune la partida cu Dinamo.

Tehnicianul grec asistă la derby-ul cu Dinamo Bucureşti din tribunele arenei din Craiova. El a părut destul de implicat încă de la începutul partidei, fiind surprins oferind indicaţii tehnice unui oficial al oltenilor. Ouzounidis nu şi-a intrat însă în rol, cel puţin până mâine.

Cel mai probabil, începând de duminică, antrenorul grec îşi va prelua rolul de antrenor al formaţiei din Bănie, imediat după ce va fi prezentat oficial.

Christou Paraskevas, fostul jucător a lui Pandurii Tg-Jiu, impresar în prezent, îl cunoaşte pe noul antrenor al Craiovei, Marinos Ouzounidis şi are doar cuvinte de laudă la adresa tehnicianului.

„Nu am lucrat cu el, dar îl cunosc foarte bine. El a antrenat şi în Cipru, la mare echipe şi în Grecia, la fel. E un antrenor care este foarte respectat în străinătate. Ouzounidis este un antrenor cu foarte multă disciplină, lucrează bine tactic. El a lucrat cu echipe mari şi cred va face treabă foarte bună la Craiova. Ultima oară la Appoel, unde nu a stat foarte mult pentru că au adus jucători mulţi şi jucătorii, care au venit atunci, nu erau pentru APOEL Nicosia şi de asta echipa nu avea rezultate, şi când o echipă nu merge bine, pleacă antrenorul! Se ştie. După ce s-a întamplat aia în trecut, a decis să plece din zona aia şi şi-a propus să accepte şi alte oferte din alte zone. Nu a fost implicat în conflicte cu jucătorii niciodată. E un antrenor serios”, a mărturisit Paraskevas, în direcit la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare