Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a comentat Răzvan Lucescu o posibilă plecare la Schalke! Acuzaţiile antrenorului după drama trăită cu Al Hilal: "A fost o intenţie clară"

VIDEO | Cum a comentat Răzvan Lucescu o posibilă plecare la Schalke! Acuzaţiile antrenorului după drama trăită cu Al Hilal: "A fost o intenţie clară"
Comentarii

Antrenorul lui Al Hilal, Răzvan Lucescu, a revenit în România şi a oferit câteva detalii despre eliminarea din Liga Campionilor Asiei, dar şi despre o posibilă ofertă de la Schalke.

Impresarul Franjo Vranjkovic a avut ideea de a-l propune pe Răzvan Lucescu la Schalke, dar, între timp, germanii l-au numit în funcţie pe Manuel Baum. Lucescu jr. a oferit şi o reacţie în privinţa informaţiei: 

"Am spus de mult că am un contract pe un an de zile şi că voi rămâne la Al Hilal până la sfârşitul contractului".

Răzvan Lucescu a comentat şi eliminarea din Liga Campionilor Asiei, după ce Al Hilal nu a putut alinia o echipă completă pentru un meci din grupe: 

"Am avut şi asta mă face să cred că suntem într-o perioadă de criză, de foarte mare criză. Toată lumea crede că suntem foarte puternici, că am câştigat anul trecut tot ceea ce am câştigat şi în continuare ar trebui să facem acelaşi lucru de la început, dar e o perioadă în care vor fi necesare echilibru, muncă multă. Şi, până la urmă, să descoperim, pentru că e o noutate. Nu ştim exact cum vor reacţiona jucătorii, cum s-au întors după boală, unii au terminat mai repede, alţii mai târziu, nu a fost vacanţă suficientă pentru toţi. S-au recuperat, nu s-au recuperat, deci e un moment mai delicat. Cu încredere putem să îl depăşim şi să avem din nou un campionat foarte bun. E vorba de început şi întotdeauna începuturile sunt importante.

Nu a fost o eliminare, a fost o excludere, pentru că noi am câştitgat grupa. A fost o intenţie clară de a ne scoate pe noi şi de a favoriza o altă echipă, nu ştiu care este aceea, bănuiesc. Este incredibil, finala de Champions League a Asiei se joacă în decembrie, noi am câştigat grupa, timp suficient pentru optimi, sferturi şi semifinale era ca să fie reprogramate. În partea cealaltă, China, Japonia, Australia nici nu au început, tot ce e în partea de est a Asiei nu au început jocurile. Mi se pare o foarte mare nedreptate făcută într-un mod intenţionat contra noastră, pentru că arătam şi de data aceasta că avem forţă", a mai spus Răzvan Lucescu. 

Afla mai multe despre: razvan lucescuschalkeal hilal 

viewscnt
Articole similare