Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a fost surprins Edi Iordănescu după primul gol marcat de Olaru împotriva celor de la UTA

VIDEO | Cum a fost surprins Edi Iordănescu după primul gol marcat de Olaru împotriva celor de la UTA

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) este într-o formă excelentă în acest sezon de Superliga, în tricoul celor de la FCSB.

Mijlocaşul lăudat în nenumărate rânduri de patronul său, Gigi Becali, i-a răsplătit încrederea prin prestaţiile solide din acest sezon.

Olaru a marcat primul său hat-trick din carieră împotriva celor de la UTA Arad şi speră ca prin meciurile bune făcute în campionat să-şi asigure un loc de titular în linia de mijloc a selecţionatei lui Edi Iordănescu, la EURO 2024.

Alegere dificilă pentru Edi Iordănescu, în vară

Selecţionerul echipei naţionale nu duce lipsă de variante la mijlocul terenului, cu jucători precum Răzvan Marin, Darius Olaru, Marius Marin, Alexandru Cicâldău, Nicolae Stanciu şi Valentin Screciu.

Olaru este golgheterul campionatului după 22 de etape şi speră să rămână în vârful ierarhiei marcatorilor până la sfârşitul sezonului, dar şi în vârful clasamentului echipelor din Superliga.

FCSB este liderul campionatului în acest moment, cu 47 de puncte după 22 de partide disputate şi are un avans de 11 puncte faţă de echipa clasată pe locul doi, CFR Cluj, cu 36 de puncte.

În etapa următoare, vice-campioana sezonului trecut se va deplasa în Oltenia pentru un meci dificil cu Universitatea Craiova. În turul campionatului, Craiova era învinsă de FCSB, scor 3-0, pe Arena Naţională.

Edi Iordănescu a asistat la meciul dintre FCSB şi UTA Arad, iar selecţionerul echipei naţionale a rămas fără reacţie la execuţia excelentă de la golul de 1-0, marcat de Darius Olaru.

Pentru Edi Iordănescu, lunile premergătoare Campionatului European găzduit în Germania din această vară sunt cruciale.

Selecţionerul urmăreşte prestaţiile jucătorilor români şi va trebui să decidă ce jucători va convoca pentru primul turneu final la care naţionala României participă după o pauză de opt ani.

 
 

Afla mai multe despre: fcsbdarius olaruedi iordanescuechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare