Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a primit Irina Begu vestea că Buzărnescu a fost preferată pentru meciurile de simplu în Fed Cup: "Asta a fost decizia, aşa era normal!"

VIDEO | Cum a primit Irina Begu vestea că Buzărnescu a fost preferată pentru meciurile de simplu în Fed Cup: "Asta a fost decizia, aşa era normal!"

Tenis

Comentarii

Irina Begu a vorbit la Zoom Sport despre decizia căpitanului nejucător al echipei de FedCup, Florin Segărceanu, ca Mihaela Buzărnescu să joace în meciurile de simplu din confruntarea cu Cehia.

Begu spune că ar fi fost pregătită să intre în teren şi la simplu, dar că a acceptat decizia, în condiţiile în care "Miki" are un clasament WTA mult mai bun în acest moment.

"Miki, totuşi, este locul 25 în lume şi eu eram a treia jucătoare. Nu că ar conta clasamentul, pentru că atunci când e vorba de Fed Cup contează mai mult cine este în formă, cine se simte mai confortabil în situaţiile acestea, cu presiune.

Trebuie să ai o anumită experienţă atunci când vine vorba de Fed Cup. Aceasta a fost decizia. Eu eram pregătită şi la simplu şi la dublu, nu era nicio problemă. Însă cred că a fost o decizie corectă şi era normal să intre Mihaela.



De aceea este presiunea foarte mare atunci când joci la Fed Cup, pentru că îţi doreşti să îţi câştigi meciurile, să nu îi dezamăgeşti pe cei de acasă şi pe cei din echipă. Şi atunci presiunea este extrem de mare pe umerii tăi
", a declarat Irina Begu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Zoom Sport.

Irina Begu şi Monica Niculescu au adus punctul decisiv în confruntarea cu Cehia, după ce s-au impus în meciul de dublu cu perechea Katerina Siniakova (locul I WTA de dublu) / Barbora Krejcikova (locul 2 WTA), cu scorul de 6-7 (2), 6-4, 6-4.

România a învins Cehia, la Ostrava, cu scorul de 3-2, obţinând biletele pentru semifinale, fază în care Simona Halep şi coechipierele ei vor da piept cu Franţa.

Meciul Franţa - România, din semifinalele FED CUP, va în în direct pe TElekom Sport, în weekendul 20-21 aprilie.


 

Afla mai multe despre: zoom sportirina begu 

viewscnt
Articole similare