Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a reacţionat patronul Parmei când a văzut golul înscris de Valentin Mihăilă din pasa lui Dennis Man. Gestul surprins de camere

VIDEO | Cum a reacţionat patronul Parmei când a văzut golul înscris de Valentin Mihăilă din pasa lui Dennis Man. Gestul surprins de camere

Stranieri

Comentarii

Kyle Krause a fost în tribune la meciul dintre Parma şi AS Roma şi a reacţionat ca un adevărat suporter la golul înscris de Valentin Mihăilă din pasa lui Dennis Man.

Pentru prima dată, Valentin Mihăilă şi Dennis Man au început împreună titular. S-a întâmplat la meciul cu AS Roma, unul foarte dificil pentru Parma, care este în lupta pentru salvarea de la retrorgadare. În tribune a fost şi patronul Kyle Krause, care a reacţionat ca un suporter la golul înscris de Valentin Mihăilă.

Cum a reacţionat patronul Parmei la golul înscris de Mihăilă din pasa lui Dennis Man

În minutul 8, cei doi jucători români de la Parma au ieşit în evidenţă. Dennis Man a câştigat duelul cu fundaşul stânga al Romei, l-a lăsat în urmă şi a centrat pe jos, spre colţul lung. Acolo a fost Valentin Mihăilă, care a tras pe jos, fără preluare, pe sub portar şi a deschis astfel scorul.

Prezent în tribune, patronul Parmei a reacţionat ca un adevărat suporter. Camerele l-a susprins pe miliardarul Kyle Krause când  s-a ridicat de pe scaun şi a aplaudat în picioare golul înscris de Valentin Mihăilă.

Kyle Krause a ţinut neapărat să-l transfere pe Dennis Man şi a negociat direct cu Gigi Becali

Kyle Krause a preluat-o în vară pe Parma şi a decis să investească foarte mult în tineri jucători, care să crească şi care ulterior să fie vânduţi pentru sume importante. Unul dintre cei pe care scouterii Parmei au considerat că se pliază pe noua politică a clubului a fost Valentin Mihăilă, care uşor-uşor a început să-şi arate calităţile.

În iarnă, mulţumit de transferul lui Valentin Mihăilă, Kyle Krause a decis să-l cumpere şi pe Dennis Man. Gigi Becali a ţinut însă la preţ, dar miliardarul american n-a cedat. Ba chiar a negociat direct cu Gigi Becali, un gest rar întâlnit în fotbalul important.

Până la urmă, Parma a fost de acord să achite 13 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man şi suma poate atinge 15 milioane de euro, prin diferite bonusuri.
 

Afla mai multe despre: kyle krause 

viewscnt
Articole similare