Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a salvat Căbuz penalty-ul lui Ţucudean: "Aşa am gândit" Detaliul la care nu s-ar fi gândit mulţi

VIDEO | Cum a salvat Căbuz penalty-ul lui Ţucudean: "Aşa am gândit" Detaliul la care nu s-ar fi gândit mulţi

Hermannstadt​

Comentarii

Cătălin Căbuz a fost eroul sibienilor după ce a respins lovitura de la 11 m bătută de golgehterul Ţucudean în repriza secundă a partidei de la Cluj.

Portarul celor de la Hermannstadt a explicat cum a reuşit să intervină şi să blocheze penaltyul din minutul 51. 
 
"Am stat şi l-am aşteptat până când a lovit mingea şi am văzut că dă acolo şi m-am dus. Nu l-am studiat, vă spun sincer că nici n-am văzut niciun penalty de-al lui până acum. Vă daţi seama că eu în fiecare meci vreau să-mi fac treaba cât mai bine şi să-mi ajut echipa cât mai mult" a spus goalkeperul de 22 de ani. 
 
 
Tătar devine un specialist al golurilor marcate din lovitură liberă. Graţie reuşitei sale superbe Hermannstadt a plecat neînvinsă din Gruia. 
 
"Nu cred că atunci când joci în deplasare la primul loc şi faci egal este un eşec. Din contră, este un punct câştigat de noi, un punct mare. Probabil nimeni nu credea că o să scoatem acest egal, dar pentru noi este foarte important că nu am pierdut acest meci. Nu ne gândim la playoff. Ne gândim să câştigăm puncte, iar dacă cumva se întâmplă să fim acolo, ce să facem? jucăm acolo" a spus mijlocaşul promovatei din Ardeal. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: hermannstadttătarcăbuzţucudean 

viewscnt
Articole similare