Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au petrecut oamenii din fotbalul românesc noaptea dintre ani! Unde a fost Alibec şi destinaţiile alese de Mutu, Chivu sau Dan Petrescu

VIDEO | Cum au petrecut oamenii din fotbalul românesc noaptea dintre ani! Unde a fost Alibec şi destinaţiile alese de Mutu, Chivu sau Dan Petrescu

Fotbal intern

Comentarii

Noaptea dintre ani s-a sărbătorit mai bine în ţările exotice. Mutu a petrecut în Republica Dominicană, Chivu în Maldive, iar cel mai recent transfer dn Liga 1, Ţucudean, s-a retras în Caraibe.

Fotbaliştii români au stat departe de casă în noaptea de revelion. Cei mai mulţi au preferat destinaţiile exotice şi nu au ratat ocazia de a se lăuda pe reţele de socializare. Emiratele Arabe Unite au fost gazdă pentru fundaşii naţionalei de tineret, Nedelcearu şi Cristi Manea. Prin zonă a fost şi Eduard Stăncioiu. Portarul lui FCSB a petrecut împreună cu soţia în Qatar.

Tot in Qatar s-au întalnit si dinamoviştii. Dragoş Grigore şi Vali Lazăr i-au chemat în vizită pe Hanca şi Laszlo Sepsi.

În schimb, Ţucudean a preferat să meargă în Caraibe. Golgehterul Viitorului s-a pozat alături de cei doi copii ai săi pe o plajă din Jamaica.

În Maldive s-au întâlnit Cristian Chivu şi Alexandru Maxim.

Mutu şi soţia sa au petrecut în Republica Dominicană, iar Dan Petrescu, tot cu familia, s-a relaxat în Dubai.

Colegii de la Deportivo, Pantimilon şi Andone au ciocnit şampania împreună la miezul nopţii, în La Coruna. Pentru fotbaliştii din Anglia şi Italia, unde campionatele nu au luat vacanţă, a fost un revelion scurt, petrecut în oraşul în care joacă: Chiricheş la Napoli, iar Gardoş la Southampton.

În ţară au rămas Steliano Filip, la Poiana Braşov, şi Alibec, la Predeal. La fel Răzvan Marin, care a petrecut la Bucureşti alături de părinţii săi.

Afla mai multe despre: revelionpetrecerefotbal romanesc 

viewscnt
Articole similare