Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au trăit românii de la Ludogoreţ derby-ul de duminică, dintre Dinamo şi FCSB. Cosmin Moţi: "M-am bucurat foarte mult. Keşeru a fost mai supărat"

VIDEO | Cum au trăit românii de la Ludogoreţ derby-ul de duminică, dintre Dinamo şi FCSB. Cosmin Moţi: "M-am bucurat foarte mult. Keşeru a fost mai supărat"

Fotbal

Comentarii

Dinamo a învins-o pe FCSB, duminică, pe Arena Naţională, scor 2-1, prilej de mândrie pentru foştii dinamovişti Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, în faţa fostului jucător al FCSB-ului Claudiu Keşeru. Colegi la Ludogoreţ Razgrad, cei doi "câini" l-au menajat pe fostul jucătorul al FCSB-ului, care oricum era destul de amăgit de jocul prestat de foştii săi colegi.

Tot 2-1 este şi raportul dintre dinamovişti şi fcsb-işti la Ludogoreţ Razgrad, în Bulgaria. Cosmin Moţi a jucat şapte sezoane la Dinamo (2005-2012), Dragoş Grigore a prins şase sezoane în "Ştefan cel Mare" (2008-2014), în timp ce Claudiu Keşeru a jucat un singur sezon la FCSB (2014-2015). Dinamoviştii au triumfat în faţa FCSB-ului, scor 2-1, pe Arena Naţională, însă dinamoviştii au fost fair-play cu colegul lor mai trist şi au ales să nu-i amplifice amărăciunea provocată de meci.
 
"M-am bucurat foarte mult, jumătate dintre greşelile făcute au fost iertate de către suporterii dinamovişti pentru rezultatul de duminică seară. Meritau şi ei măcar lucrul ăsta. Dacă accederea în play off nu s-a putut, din păcate, cred că meritau această victorie din derby. (Keşeru, foarte supărat?) Normal, şi el a jucat atâţia ani acolo, la Steaua, e normal să fii supărat la fel cum e normal ca noi să fim bucuroşi şi să ne bucurăm pentru foştii noştri colegi, pentru fosta noastră echipă. (L-aţi tachinat?) Nu, că nu doream să-l mai enervăm şi noi, era supărat de la meci", a declarat Moţi.
 
Fostul fundaş central al dinamoviştilor, Cosmin Moţi, este trist pentru situaţia în care a ajuns echipa la care a jucat şapte sezoane, mai ales cu o asemenea galerie în sparte. Şi-ar dori să aibă şi la Razgrad o galerie care să susţină necondiţionat clubul, aşa cum fac "câinii" din "Ştefan cel Mare". Ajuns la 35 de ani, Moţi nu arată cu degetul spre cineva anume ca fiind vinovat, însă este optimist că se vor găsi oameni de bună-credinţă, care să readucă pe Dinamo, acolo unde îi este locul, în fruntea fotbalului românesc.
 
"La fiecare început de an îşi propun play off-ul, iar la final de campionat sunt în play out. E păcat pentru suporteri în primul rând, e păcat pentru lumea care merge la stadion. Au umplut jumătate de Naţional Arena suporterii dinamovişti, e păcat să meargă numai la meciuri din play out, să se gândească, Doamne Fereşte, că Dinamo poate retrograda. Cred că e nevoie de ceva mai mult acolo la Dinamo, de o investiţie mai mare, o organizare mai bună cred. Eu sunt încrezător, îi cunosc pe oamenii care sunt acolo, îl ştiu pe Bogdan Bălănescu, îl ştiu şi pe Florin Prunea, şi cred că dacă ar reuşi să facă rost de bani, ar reuşi să facă din Dinamo o echipă puternică. Momentan, la Dinamo investesc suporterii. (Nu crezi că s-a ajuns prea departe?) Asta e problema. Dar nici nu l-aş acuza pe domnul Negoiţă, pentru că el a spus de la început atât pot. Nu înţeleg cum de nu s-a găsit nimeni care să vină să ajute o echipă precum Dinamo, un brand precum Dinamo. Cred că problema e şi la stadion şi mai sunt alte probleme pe care noi, suporterii, nu le înţelegem. Nu ştim ce se întâmplă acolo, ştim doar atât, că domnul Negoiţă a spus, a fost corect şi a spus că el atâta poate. De asta nici nu poţi să-l acuzi pe el sau să găseşti un singur vinovat. Pentru situaţia lui Dinamo sunt mai mulţi vinovaţi dar cred că ar trebui să se găsească o soluţie", a adăugat Moţi.
 
  • De opt ani se află Cosmin Moţi la Razgrad
  • 15 meciuri a bifat fundaşul pentru naţionala României
  • 1 mil. de euro este cota de piaţă a lui Moţi
  • 400.000 de euro a plătit Ludogoreţ celor de la Dinamo, pentru Moţi, în 2012.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare