Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum explică Papură rezultatele dezastruoase din amicale şi ce le transmite fanilor nemulţumiţi: "Ăsta e singurul meu mesaj pentru ei"

VIDEO | Cum explică Papură rezultatele dezastruoase din amicale şi ce le transmite fanilor nemulţumiţi: "Ăsta e singurul meu mesaj pentru ei"
Comentarii

Corneliu Papură, antrenorul Universităţii Craiova, nu este îngrijorat de rezultatele dezamăgitoare înregistrate de olteni în cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

U Craiova a obţinut o singură victorie până acum şi aceea împotriva formaţiei Eintracht Braunschweig, locul 4 în liga a treia germană, scor 2-0, în chiar primul meci din Antalya. Apoi, oltenii au pierdut rând pe rând cu Aarau, scor 1-0, Pogon Szczecin, scor 3-1, şi Zaglebie Lubin, scor 3-0.

"În acest meci am dat şanse tinerilor, să vedem la ce potenţial sunt şi pe care ne putem baza.

Deocamdată mai este mult de lucru în ceea ce priveşte ascensiunea lor, să poată să se ridice la un nivel bun, chiar să ajute în prima ligă. Mai au mult de muncă în momentul ăsta, mulţi dintre ei încă nu sunt gata pentru un nivel mai ridicat.

În meciurile oficiale este cu totul altceva. Presiunea, puncte... Nu se mai joacă aşa relaxat. Astăzi de exemplu am jucat cu cinci, şase juniori, este normal să fie dominaţi de către adversar, care nu a avut aceeaşi... Cu jucători maturi, cu experienţă, este normal să fie dominaţi. Dar mă aşteptam la mult mai mult de la ei. 

Meciurile amicale sunt total diferite de meciurile oficiale. Nu ne pregătim să câştigăm meciurile amicale. De exemplu, ieri am avut două antrenamente şi... dacă voiam să fim apţi pentru a putea juca la potenţial maxim astăzi, făceam cu totul alt program", a declarat Papură.

U Craiova - Gaz Metan, 31 ianuarie, ora 20:00, Telekom Sport 1

În primul meci oficial din 2020, U Craiova întâlneşte Gaz Metan Mediaş, pe 31 ianuarie, de la 20:00. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1.

"Eu zic că avem prima şansă. Jucăm acasă şi avem jucători foarte buni. Cred că putem să batem orice echipă din România", a mai spus Papură.

În final, Papură le-a transmis un mesaj fanilor: "Sper să fie alături de echipă, ăsta este singurul mesaj. În momentul când suntem cu toţii împreună, putem reuşi".

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare