Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum explică "tigroaicele" egalul cu Minaur Baia Mare: "Ne-am chinuit destul de mult". Ce urmează pentru CSM Bucureşti

VIDEO | Cum explică "tigroaicele" egalul cu Minaur Baia Mare: "Ne-am chinuit destul de mult". Ce urmează pentru CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a terminat la egalitate, 24-24, cu CS Minaur Baia Mare într-un meci din runda a 16-a din Liga Naţională la handbal feminin. Denisa Dedu, portarul de la CSM, a explicat la finalul meciului prestaţia mai puţin bună.

"Ne doream victoria, asta e clar. Se pare că oboseala şi-a spus cuvântul. Astăzi ne-am chinuit destul de mult, să zic aşa. Am încercat cât am putut, dar se pare că nu a fost cum ne doream. Din păcate am pierdut un punct . Asta este, trebuie să ne revenim, să ne recuperăm, iar pentru meciul de sâmbătă să strângem rândurile şi să câştigăm acolo. Nu cred că se pune problema că le-am fi desconsiderat, nici vorbă. Noi de fiecare dată când jucăm în campionat încercăm să tratăm meciurile foarte serios şi nu e deloc uşor pentru noi. Nu cred că asta a fost neapărat problema, cred că oboseala clar şi-a spus cuvântul şi am fost destul de lente", a declarat Denisa Dedu după meci. 

În urma acestui rezultat, CSM Bucureşti are 37 de puncte şi este la egalitate cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea, care însă are un meci în minus. 

Denisa Dedu a spus şi ce urmează pentru "tigroaice": "Ne propunem să luăm campionatul, asta e clar. Nu vreau să mă gândesc la lucrul acesta, încă mai este de jucat. Trebuie să ne revenim, trebuie să ne strângem toate puterile şi toată energia, iar pentru meciul de sâmbătă să reuşim să facem un joc bun"

Kristiansand - CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 3, în grupele principale din Liga Campionilor. 

Afla mai multe despre: csm bucurestidenisa dedu 

viewscnt
Articole similare