Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum îşi motivează Petrescu jucătorii înaintea duelului cu Lazio: "Avem adversare de Champions League" Dorinţa expresă a antrenorului campioanei

VIDEO | Cum îşi motivează Petrescu jucătorii înaintea duelului cu Lazio: "Avem adversare de Champions League" Dorinţa expresă a antrenorului campioanei

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul CFR-ului a vorbit despre formaţiile pe care echipa sa le întâlneşte la al doilea sezon în care evoluează în grupele Europa League.

PSV Eindhoven, FC Copenhaga şi Sparta Praga au fost echipele cu care s-au duelat ardelenii în urmă cu exact 10 ani, la precedenta aventură în această fază a competiţiei. Atunci clujenii au câştigat primul meci în faţa danezilor, aşa cum se întâmplase şi un an mai devreme când CFR uimea Europa cu victoria istorică împotriva Romei la debutul în grupele Champions League. Marea rivală a romanilor, Lazio, va fi acum adversara CFR-ului la prima partidă din grupele actualei ediţii a Europa League. 
 
"Nu joacă statistica, asta e părerea mea. Jucăm cu Lazio, cu Celtic şi cu Rennes. Sunt echipe de Champions League, suntem în grupe. Înainte nici nu eram în grupe. Cred că sunt mai importante aceste meciuri, jucăm în grupe" a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă de dinaintea partidei. 
 
"Bursucul" ar fi vrut  ă nu îl aibă ca adversar pe Ştefan Radu joi seară, iar dorinţa i s-a îndeplinit. Lazialul nu a făcut deplasarea în România. 
 
"Radu Ştefan e o legendă a lui Lazio, un jucător fenomenal, păcat că nu a vrut să joace şi la echipa naţională a României. Sper să rămână la Roma pentru acest meci, să se odihnească" a adăugat antrenorul vişiniilor. 
 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petresculazioştefan radueuropa league 

viewscnt
Articole similare