Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum petrec sărbătoarea Crăciunului străinii din România: "I-am scris Moşului". Dorinţa pe care o vor neapărat îndeplinită

VIDEO | Cum petrec sărbătoarea Crăciunului străinii din România: "I-am scris Moşului". Dorinţa pe care o vor neapărat îndeplinită

Fotbal intern

Comentarii

Crăciunul este trăit diferit de fotbaliştii străini care evoluează în campionatul nostru. În preajma sărbătorilor petrec ore întregi pe avion, pentru a-l putea primi pe Moşul alături de cei dragi.

De la Cluj până în Portugalia sau chiar în Capul Verde, tradiţiile sunt la fel.
 
"Moş Crăciun vine 100 % şi la noi. Şi pentru el cred că e mai bine când merge acolo, decât la voi. I-am scris şi la fel ca în fiecare an îmi doresc sănătate pentru familie. Şi pentru mine, aici unde sunt, să ne facem treaba şi să ne îndeplinim obiectivul" spune fundaşul Universităţii Cluj, Kay. 
 
Luis Aurelio, mijlocaşul CFR-ului, are şi el un mesaj special de Crăciun pentru fanii săi din România. 
 
"Le urez un Crăciun fericit tuturor suporterilor lui CFR Cluj, pentru că ne-au ajutat mult să obţinem tot ce am obţinut în acest an. De la Moş Crăciun îmi doresc sănătate şi pentru familia mea tot sănătate, în rest putem obţine orice dacă avem sănătate" spune fotbalistul portughez de 31 de ani. 

Afla mai multe despre: crăciunkayluis aureliomoş crăciun 

viewscnt
Articole similare