Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum se încarcă Simona Halep pentru meciul de duminică: "Îmi doresc să scriem istorie" Amănuntul dezvăluit de numărul doi mondial

VIDEO | Cum se încarcă Simona Halep pentru meciul de duminică: "Îmi doresc să scriem istorie" Amănuntul dezvăluit de numărul doi mondial

Tenis

Comentarii

Simona a fost încântată de prezenţa în tribunele de la Rouen a lui Ion Ţiriac, cel care a parcurs mai bine de 2000 de kilometri pentru a le vedea pe viu pe fetele din echipa de FED Cup.

"Vorbesc aproape întotdeauna cu el înainte de meciuri şi vreau să-i mulţumesc că a făcut efortul să vină aici. A însemnat mult pentru mine. De obicei nu vine la meciurile de Fed Cup, dar de data asta a venit şi mi-a dat multă încredere şi îmi dă încredere de fiecare dată când vine" a fost reacţia numărului doi mondial.
 
Pentru Simona meciul cu Mladenovic a reprezentat o premieră în 2019. 
 
"E primul meci pe zgură oficial şi e greu să-mi dau o notă. Dar consider că dacă am câştigat 6-3, 6-1 cu o jucătoare bună, cred că am jucat destul de bine. N-aş vrea să-mi pun notă momentan, aş vrea să mai joc câteva meciuri şi după aceea să-mi analizez nivelul. Îmi doresc tare mult să scriem istorie, împreună cu fetele, pentru că sunt meciuri în echipă. Mi-aş dori tare mult să câştigăm, este visul meu anul acesta, dar este prea departe, mai avem foarte multe meciuri să jucăm partida aceasta, dar sper să se termine cu bine" a spus Simona care a ajuns la 19 victorii din 24 de meicuri în FED Cup. 
 
 

Afla mai multe despre: simona halepfed cupion ţiriac 

viewscnt
Articole similare