Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum se plăteşte performanţa la Iaşi! Câţi bani au încasat moldovenii pentru fiecare punct câştigat în acest sezon

VIDEO | Cum se plăteşte performanţa la Iaşi! Câţi bani au încasat moldovenii pentru fiecare punct câştigat în acest sezon

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi se luptă să ajungă pentru al doilea an consecutiv în play-off, dar moldovenii nu au promisă o primă specială în cazul în care vor reuşi să îndeplinească acest obiectiv.

Ieşenii acuză că au fost recompensaţi până acum doar pentru punctele câştigate cu Gaz Metan în etapa trecută cu toate că au avut prime la fiecare meci jucat în acest sezon. 1500 de lei au primit alb-albaştrii lui Stoican pentru cele trei puncte câştigate în faţa ardelenilor. Cu 31 de puncte acumulate până acum, rezultă că fotbaliştii au încasat în medie 48 de lei pentru fiecare punct pe care şi l-au trecut în cont, în campionat. 

"Am avut prime şi în tur, dar nu am luat decât o singură primă. Ceea ce am reuşit cu Gaz Metan Mediaş a fost echivalentul a toate primele pe care le-am luat până acum. Chiar mai puţin, pentru că am luat 1500 RON pentru toate punctele pe care le-am obţinut. Au fost doar promisiuni până acum, fără să se ţină de cuvânt" a ţinut să precizeze antrenorul lui Poli. 

  • LIVE VIDEO | Viitorul - Poli Iaşi, vineri, 20:00, Telekom Sport 1
Ieşenii joacă împotriva Viitorului în antepenultima rundă a sezonului regulat. 
 
"Sunt foarte multe echipe care sunt angrenate în această luptă, joacă şi între ele şi putem profita pe final de campionat. Cred că ne jucăm o şansă foarte mare de calificare în play-off la următorul mei. Dacă nu reuşim un rezultat bun, cred că se vor pierde foarte multe şanse de a accede în play-off" a adăugat la rândul său Cosmin Frăsinescu. 
 
 

Afla mai multe despre: poli iaşistoicanprime 

viewscnt
Articole similare