Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum se poate rata un penalty! Alexis Sanchez s-a făcut de râs în faţa costaricanilor

VIDEO | Cum se poate rata un penalty! Alexis Sanchez s-a făcut de râs în faţa costaricanilor
Comentarii

Costa Rica a învins Chile cu 3-2 într-un meci amical în care Alexis Sanchez a marcat un gol, dar a şi ratat o lovitură de la 11 m. Echipa din America Centrală a condus şi cu 3-0.

Abia pe final de an, chilienii au ajuns să joace primul meci pe teren propriu în 2018. Adversară a fost naţionala costaricană, echipă care înaintea acestui meci avea nu mai puţin de nouă meciuri la rând fără victorie. Iar din acestea, doar una a fost remiză, 2-2 cu Elveţia la Cupa Mondială din Rusia. Naţionala preluată de Ronald Gonzalez luna trecută a avut însă 65 de minute de vis la Rancagua.

Coducea cu 3-0 după dubla lui Waston şi golul spectaculos reuşit de Matarrita. Abia atunci s-au trezit şi sud-americanii. Şi puteau reuşi chiar o egalare nesperată doar că Alexis Sanchez a ratat un penalty la 1-3. Portarul advers nu s-a lăsat păcălit de execuţia fotbalistului lui Manchester United. Şeptarul s-a revanaşt în ultimul minut cu un gol înscris, dar era prea târziu pentru măcar o remiză. Chilienii încheie anul tot cu un duel împotriva unei echipe din America Centrală. Vor întâlni Hondurasul marţi noapte, în timp ce Costa Rica are meci cu Peru. 

Afla mai multe despre: costa ricachilealexis sanchez 

viewscnt
Articole similare