Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum va sărbători antrenorul handbalistelor de la Craiova calificarea în sferturile EHF! Craiova - Bera Bera se joacă duminică, la Telekom Sport

VIDEO | Cum va sărbători antrenorul handbalistelor de la Craiova calificarea în sferturile EHF! Craiova - Bera Bera se joacă duminică, la Telekom Sport

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la Craiova vor disputa duminică ultimul meci din Grupa D a Cupei EHF, împotriva celor de la Amara Bera Bera. Oltencele au nevoie de victorie penntru a ajunge în sferturile competiţiei, dar depind şi de celălalt meci al grupei, între Podravka Vegeta, deja calificată, şi Nykobing.

SCM Craiova ocupă ultimul loc în Grupa D, cu 3 puncte acumulate în cinci meciuri. Podravka este lider, cu 8 puncte, şi a obţinut deja calificarea în sferturi. Campioana Croaţiei va juca sâmbătă ultimul meci din grupă, cu Nykobing. Danezele au nevoie de un singur punct pentru a se califica. În schimb, oltencele trebuie să câştige neapărat meciul cu Bera Bera, pentru a spera la accederea în sferturile competiţiei pe care a câştigat-o în 2018. În meciul tur, echipa din Spania s-a impus cu 32-21. În cazul în care toate calculele vor ieşi în favoarea Craiovei, antrenorul Bogdan Burcea a anunţat şi cum va sărbători calificarea. 

Dacă ajungem în sferturi, promit să mă bărbieresc. O fac foarte rar, forţat de astfel de împrejurări. Victorie la un gol avem nevoie, atât. La noi, aici, la olteni, minunile sunt rare. Mi-aduc aminte de Minunea Blondă, în rest, prea multe minuni n-am avut. Nu în fiecare zi e duminică. Ar fi o performanţă foarte mare să accedem în sferturile EHF şi aş considera-o, prin prisma problemelor pe care le-am întâmpinat în acest sezon, un rezultat mai mare decât chiar câştigarea EHF sezonul trecut”, a declarat Burcea. 

Andreea Ianoşi exclude ideea ca Podravka să nu-şi mai dea interesul în meciul cu Nykobing. Dacă echipa croată nu câştigă sâmbătă, oltencele nu mai au nicio şansă la calificare.
”Nu cred că Podravka s-ar preta la a pierde meciul acasă, mai ales că joacă în faţa publicului. Sunt o echipă puternică şi nu cred că ar da punctele. Clar ne dorim să jucăm altceva decât ce am jucat la Bera Bera. Pot spune că am simţit şi oboseala acumulată în meciurile anterioare, unde am călătorit, unde am jucat din 3 în 3 zile, şi pur şi simplu am cedat în faţa lor, însă nu cred că duminică se va întâmpla acelaşi lucru. Sunt dispusă la orice nebunie dacă ajungem din nou acolo sus”. 
 
”În sport avem nevoie şi de minuni şi de noroc şi de orice. Până la urmă, e un joc. Eu sper ca cei de la Podravka să se respecte, joacă altfel acasă decât în deplasare şi pentru noi, ne dorim ca ele să câştige. Din păcate, suntem şi la mâna lor, dar avem şi meciul de duminică, care este foarte important pentru noi. Chiar dacă mâine este primul pas. Mâine vom şti exact ce se va întâmpla. Am eliminat toate prostiile şi sper ca la meciul de duminică să facem un meci care să ne ajute să ne calificăm pe mai departe”, a declarat şi Patricia Vizitiu. 
 
Meciul dintre SCM Craiova şi Bera Bera se va juca duminică, de la ora 13:30 şi va fi transmis în direct pe Telekom Sport 4. 

Afla mai multe despre: scm craiovabera beracupa ehf 

viewscnt
Articole similare