Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum vede Mihai Teja decizia lui Becali de a-i numi "secundul" antrenor principal la FCSB: "Eu l-am adus acolo, sper să-i iasă!"

VIDEO | Cum vede Mihai Teja decizia lui Becali de a-i numi "secundul" antrenor principal la FCSB: "Eu l-am adus acolo, sper să-i iasă!"

Superliga

Comentarii

Mihai Teja a vorbit despre situaţia de la FCSB, la revenirea în ţară după cantonamentul ţinut de Poli Iaşi în Turcia, precizând că îi urează succes lui Bogdan Andone, cel care i-a fost secund în mandatul de la echipa roş-albastră.

Teja a fost cel care a decis să-l aducă pe Bogdan Andone la FCSB, la scurt timp după ce fusese numit antrenor principal şi spune că s-ar bucura ca fostul său colaborator să aibă rezultate.

"La orice echipă te duci, există o provocare, normal. Sunt obiective diferite. Şi la FCSB a fost o provocare mare şi la Iaşi este o provocare mare.

Vedem (n.r. ce va reuşi Bogdan Andone)! Până la urmă, rezultatele îl ajută sau nu. Orice antrenor este puricat în funcţie de rezultate. Dacă ai rezultate va fi bine, dacă nu, nu va fi bine. Depinde de obiectivele pe care le are. Primul cred este calificarea în Europa League şi e foarte important. Îi urez baftă, am rămas în relaţii bune. Este omul pe care eu l-am adus la Steaua şi sper să aibă baftă.

M-a surprins un pic numirea sa. M-am bucurat într-un fel, pe de o parte, pentru că orice antrenor merită să aibă o şansă. Şi mă bucur că el a primit această şansă. Nu este uşor să fii antrenor la Steaua şi sper să facă treabă bună.

Sper să se califice în Europa League, este cel mai important. O echipă ca Steaua (n.r. FCSB), sigur că poate, trebuie să mai ai şi şansă un pic. Dar eu cred că da, cred că pot
", a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: mihai tejabecali 

viewscnt
Articole similare