Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Curea, după victoria cu Thuringer: ”M-am simţit senzaţional”. Ce spune despre prelungirea înţelegerii cu CSM Bucureşti

VIDEO | Curea, după victoria cu Thuringer: ”M-am simţit senzaţional”. Ce spune despre prelungirea înţelegerii cu CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Iulia Curea, una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren în meciul cu Thuringer, a declarat la finalul partidei că se simte foarte bine şi nu se gândeşte la retragere. În ceea ce priveşte prelungirea contractului cu CSMB, handbalista a afirmat că va vedea în vară ce va face.

”M-am simţit senzaţional, la vârsta mea, sincer, nu pot decât să mă bucur atunci când sunt în teren, să îmi aduc aportul maxim şi mă bucur că o fac atât de bine. Atunci când eşti la 25, până în 30 de ani, zici mereu că o să joci până la o vârstă înaintată, dar credeţi-mă, şi dau sfatul ăsta tuturor sportivilor, atâta timp cât poţi, cu vârsta şi cu experienţa eşti din ce în ce mai bine, te simţi din ce în ce mai bine”, a spus Iulia Curea la finalul meciului cu Thuringer.

Despre prelungirea contranctului cu CSM Bucureşti. ”Până în vară am, de obicei semnez an cu an. În ultimii ani aşa am semnat, an cu an, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla. Deocamdată nu am avut nicio discuţie, deci nu ştiu exact ce voi face din vară, dar am timp să mă decid”, a mai spus extrema CSM-ului.

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins duminică, în deplasare, formaţia germană Thuringer HC, cu scorul de 38-30 (17-12), în cea de-a treia partidă din grupa principală II a Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: handbal femininiulia cureacsm bucuresti - thuringer 

viewscnt
Articole similare