Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Dacă jucăm frumos sau nu, nu ne interesează". Căpitanul Mario Camora, bucuros după victoria cu FCSB. Ce a spus despre obţinerea cetăţeniei române

VIDEO | "Dacă jucăm frumos sau nu, nu ne interesează". Căpitanul Mario Camora, bucuros după victoria cu FCSB. Ce a spus despre obţinerea cetăţeniei române

Superliga

Comentarii

Mario Camora a oferit prima reacţie după victoria lui CFR Cluj împotriva lui FCSB, scor 1-0. De asemenea, a susţinut că speră ca până la finalul lunii februarie să obţină cetăţenia română.

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 1-0 (Vinicius 79)

"În primul meci după vacanţă, nicio echipă nu joacă un fotbal frumos. Era mai mult de luptă. Şi asta era important, să luptăm, să alergăm, să ne batem. Şi cred că atitudinea a făcut diferenţa în meciul de astăzi. Toată echipa a jucat foarte bine şi ne bucurăm şi pentru Vinicius, că a dat un gol ca un adevărat atacant. 

Noi vrem să câştigăm fiecare meci, la asta ne gândim. Dacă jucăm frumos sau nu, nu ne interesează. Normal, dacă joci frumos şi câştigi e mult mai bine. Pentru noi cel mai important este să câştigăm puncte. La playoff ştiţi cum e, se înjumătăţesc punctele şi toate echipele o să fie acolo, apropiate. Contează foarte mult. Noi ştim că ei, dacă făceau un egal sau câştigau pe terenul nostru, era complicat pentru playoff. A fost foarte importantă această victorie ca să ne distanţăm de celelalte echipe", a declarat fundaşul care e pe cale să devină cetăţean român. 

De altfel, Mario Camora este pe radarul lui Mirel Rădoi pentru convocarea la naţională, odată cu obţinerea cetăţeniei: "Nu vreau să mai vorbesc despre asta. Sperăm să fie gata până în februarie. Asta îmi doresc, apoi vedem ce se întâmplă. Vreau în primul rând să mă concentrez aici, după aceea vedem ce se întâmplă", a adăugat apărătorul. 

Afla mai multe despre: mario camoracfr cluj fcsbmario camora cfr cluj 

viewscnt
Articole similare